Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
AuthorMessage
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd February 2008, 9:03 pm

nasiberiani wrote:
Nak tanya berkenaan plc dah mula ke? Harap admin dapat bagi sikit info terbaru berkenaan projek ni.

Yela admin, kasi tau sikit2 pun syok gak's ...

sunny
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   24th February 2008, 4:30 pm

halimkjg wrote:
puteri_206 wrote:
halimkjg wrote:
wahhh...bagus2 ini mYgh2u memang betul2 Holiauuuu...!! malam sok kat Sg Besar jemput datang kita makan karipap...heheh


abg halim, dh x ngantuk lg ke? Sleep tongue forum ni nak bertukar wajah........cantiknya........thanx admin, pu3 suka colour dia.... flower

wah...tak ngantok dah...suka sangat...kalau masukkan radio sinar FM lagi syokk...!!!

Very Happy Very Happy .......bagius gaks....silap2, kuar lagu mengundi lagi.... lol!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   24th February 2008, 4:31 pm

degaOne wrote:
nasiberiani wrote:
Nak tanya berkenaan plc dah mula ke? Harap admin dapat bagi sikit info terbaru berkenaan projek ni.

Yela admin, kasi tau sikit2 pun syok gak's ...

sunny

betul la admin, pu3 pon nak tau gak..... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: HARIAN METRO 26 FEBRUARI 2008   25th February 2008, 2:06 am

Jangan lupa untuk dapatkan Harian Metro esok ye!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th February 2008, 2:25 am

degaOne wrote:
Admin wrote:
gambar DegaOne pun ada masuk paper nanti! beli byk2 sikit

Alamak, aku dengar muka aku je dah satu page bercolour lagi... huhuu jgn le gitu, letak size separoh gambar paspot udah ler...

apa habar admin degaOne put3 dan lelain member sps sihat ke? degaOne ekau bli banyak harian metrO tu leh la den pinjam kekeke tak pe la...apa apa pun thanks kat SHARULFIZAM ADAM letak pic den kat gambar-majlis-pelancaran-sps-fasa-2, kekeke den bergambar dengan Bersama Cikgu Idris/Isteri dan pemimpin-pemimpin dari Ipoh... kembang pulak lObang idung den..
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th February 2008, 2:44 am

Admin wrote:
Jangan lupa untuk dapatkan Harian Metro esok ye!

baik admin......pu3 pon dh x sabar ni...........mlm td, kitorang suruh org2 Nepal tu beli paper Harian Metro...suruh tgk muka degaone... sunny
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th February 2008, 2:46 am

Ofill3 wrote:
degaOne wrote:
Admin wrote:
gambar DegaOne pun ada masuk paper nanti! beli byk2 sikit

Alamak, aku dengar muka aku je dah satu page bercolour lagi... huhuu jgn le gitu, letak size separoh gambar paspot udah ler...

apa habar admin degaOne put3 dan lelain member sps sihat ke? degaOne ekau bli banyak harian metrO tu leh la den pinjam kekeke tak pe la...apa apa pun thanks kat SHARULFIZAM ADAM letak pic den kat gambar-majlis-pelancaran-sps-fasa-2, kekeke den bergambar dengan Bersama Cikgu Idris/Isteri dan pemimpin-pemimpin dari Ipoh... kembang pulak lObang idung den..

baik ofill.....pu3 chat je.......tul tu........mari kita saksikan muka degaone esok.....dh mcm calon nk bertanding pilihanraya la plak.... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th February 2008, 11:33 pm

Admin wrote:
MyGh2U akan diiklan dalam akhbar Harian Metro pada 26 Februari 2008.
Beli la banyak-banyak... boleh dijadikan bahan untuk sponsor!
beli banyak tak de guna gak saudara admin... apa yang di sampai kan sama saja seperti mana yang diberitau upline den, dan apa yang den nanti kan kat harian metrO tu tak seperti mana yang den harap kan... jangan tanya kenapa.. it secret... haha
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th February 2008, 11:36 pm

Pihak syarikat kini mendapat terlalu banyak tempahan bijih besi dari China. Sehingga ada yang terpaksa kita tolak kerana mereka tidak menawarkan harga yang menarik. Pihak syarikat mensasarkan agar disenaraikan di Papan Kedua Bursa Saham pada tahun hadapan..
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 1:51 am

Ofill3 wrote:
Admin wrote:
MyGh2U akan diiklan dalam akhbar Harian Metro pada 26 Februari 2008.
Beli la banyak-banyak... boleh dijadikan bahan untuk sponsor!
beli banyak tak de guna gak saudara admin... apa yang di sampai kan sama saja seperti mana yang diberitau upline den, dan apa yang den nanti kan kat harian metrO tu tak seperti mana yang den harap kan... jangan tanya kenapa.. it secret... haha

nape ni ofill......hai, lain macam je bunyinyer Question Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 1:53 am

Admin wrote:
Pihak syarikat kini mendapat terlalu banyak tempahan bijih besi dari China. Sehingga ada yang terpaksa kita tolak kerana mereka tidak menawarkan harga yang menarik. Pihak syarikat mensasarkan agar disenaraikan di Papan Kedua Bursa Saham pada tahun hadapan..


ooo......klu ikutkan, syarikat byk la yer terima tawaran........tp betul gak, klu harga x munasabah cam ner kan Rolling Eyes ........apapun, alhamdulillah.......pu3 doakan semoga syarikat akan terus berjaya dan kita sume dpt hasilnya.......aminn.......
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 3:09 am

puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
Admin wrote:
MyGh2U akan diiklan dalam akhbar Harian Metro pada 26 Februari 2008.
Beli la banyak-banyak... boleh dijadikan bahan untuk sponsor!
beli banyak tak de guna gak saudara admin... apa yang di sampai kan sama saja seperti mana yang diberitau upline den, dan apa yang den nanti kan kat harian metrO tu tak seperti mana yang den harap kan... jangan tanya kenapa.. it secret... haha

nape ni ofill......hai, lain macam je bunyinyer Question Rolling Eyes Rolling Eyes
tak ada apa apa pu3... kalau setakat berita bergambar hitam putih dan pic pic ushawan tu saya dah tau... saya ingat kan ada berita gempar terbaru yang menggempar kan saya, kalau nak gambar yang bercOlOr pun saya leh dapat, kalau setakat itu je yang disiar kan tak memadai dengan harga paper yang saya beli... saya tidak membeli paper dan RM 1.20 sen tu Quite big untuk paper yang saya tak baca...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 4:43 am

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes apa ni ofill.........pu3 peniin la.......
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 6:10 am

Keratan akhbar ni penting bagi mereka yang menjalankan perniagaan MyGH2U. Tarikh yang dinyatakan boleh dijadikan bukti kepada mereka yang aktif. Hari ni ramai leader dan HQ terima panggilan talefon daripada mereka yang berminat untuk menyertai MyGH2U... Ini lah tujuan sebenar pengiklanan selain memberi pengiktirafan kepada mereka yang berjaya
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 6:27 am

Admin wrote:
Keratan akhbar ni penting bagi mereka yang menjalankan perniagaan MyGH2U. Tarikh yang dinyatakan boleh dijadikan bukti kepada mereka yang aktif. kalo macam ofill yang duk diam tunggu insentif tak payah la bising2 ye!


Laughing Laughing .....ooo...pasal itu kaa yg ofill ni bising2.... Twisted Evil ingatkan pe td....

btol admin, skurang2 nya org yg diluar sana akan sedikit sebanyak terbuka minda dia........x sabar pu3 nk tunjuk pd org......mana tau terbuka hati diorang nk join mygh2u ni.......bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
LayZie

avatar

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 10:31 am

huh???harian metro 26hb smlm??xde pon??page berape??tajuk pasal ape???
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 4:15 pm

LayZie wrote:
huh???harian metro 26hb smlm??xde pon??page berape??tajuk pasal ape???

ada la layzie.......kena tgk betoi2.....mula2 pon pu3 x nmpk Laughing , pastu bila tanya degaone dia kata page 41....hehehee....... bounce

sayang nya gmbr tu warne hitam putih la Sad .......klu la bercolour, mesti sume jumpala gmbr2 diorang yg hensem2 dan lawo2 belaka......
dah mcm calon2 nk bertanding pilihan raya....x pon calon2 mencari menantu skali lagi.... )Twisted Evil (jgn mare yer...hahahahahahaha............) tongue


Apapun, CEO Asmawiey tampil dengan gaya yg segak....cayalah..... flower
Back to top Go down
View user profile
LayZie

avatar

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th February 2008, 10:52 pm

yela pu3...waaahh hebat! mate yg rabun nie susah sgt nk kesan sekali imbas...huhu...mekaseh.. :-D
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th February 2008, 4:22 pm

LayZie wrote:
yela pu3...waaahh hebat! mate yg rabun nie susah sgt nk kesan sekali imbas...huhu...mekaseh.. :-D

same2..............hehehee...... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th February 2008, 7:05 pm

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Keratan akhbar ni penting bagi mereka yang menjalankan perniagaan MyGH2U. Tarikh yang dinyatakan boleh dijadikan bukti kepada mereka yang aktif. kalo macam ofill yang duk diam tunggu insentif tak payah la bising2 ye!


Laughing Laughing .....ooo...pasal itu kaa yg ofill ni bising2.... Twisted Evil ingatkan pe td....

btol admin, skurang2 nya org yg diluar sana akan sedikit sebanyak terbuka minda dia........x sabar pu3 nk tunjuk pd org......mana tau terbuka hati diorang nk join mygh2u ni.......bounce bounce
mOrnin pu3 admin and all, aku rasa la kalau admin suruh aku duduk diam diam baik kau yang diam... sesen pun aku tak guna duit kau tuk jOin mygh ni... kalau aku tak jOin menda ni aku tak bising tanya itu ini... dan aku bukan jenis yang akan tunduk duduk diam diam selagi aku tak cOnfirm perOlehi seperti mana yang di war war kan... satu je pesan den... even insentif tu bukan dari duit pOket kamu sO aku ada hak nak berkata cause u dan aku pun sama... am i clear?
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th February 2008, 9:11 pm

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ofill ni marah kat pu3 ke.......dah la...

ok la ofill, kita tggu je announcement dr syarikat........x baik cam ni, nnti drp baik2, terus jd bermusuhan.....kita sume kat sini nak kan keuntungan sama2...biarlah kita ni susah2 dulu, mana tau rezki kita sume lps, leh la senang2 kemudian.......
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th February 2008, 9:14 pm

puteri_206 wrote:
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ofill ni marah kat pu3 ke.......dah la...

ok la ofill, kita tggu je announcement dr syarikat........x baik cam ni, nnti drp baik2, terus jd bermusuhan.....kita sume kat sini nak kan keuntungan sama2...biarlah kita ni susah2 dulu, mana tau rezki kita sume lps, leh la senang2 kemudian.......
den tak marah pu3, den jarang marah... but kalau dah kata "kalo macam ofill yang duk diam tunggu insentif tak payah la bising2 ye!" naik la darah den, den ni bukan jenis yang nak serah bulat bulat macam tu... sebagai admin tak leh la cakap sembarangan...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th February 2008, 11:55 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ofill ni marah kat pu3 ke.......dah la...

ok la ofill, kita tggu je announcement dr syarikat........x baik cam ni, nnti drp baik2, terus jd bermusuhan.....kita sume kat sini nak kan keuntungan sama2...biarlah kita ni susah2 dulu, mana tau rezki kita sume lps, leh la senang2 kemudian.......
den tak marah pu3, den jarang marah... but kalau dah kata "kalo macam ofill yang duk diam tunggu insentif tak payah la bising2 ye!" naik la darah den, den ni bukan jenis yang nak serah bulat bulat macam tu... sebagai admin tak leh la cakap sembarangan...


Very Happy Very Happy lega pu3..........

ok la.......jgn dipanjang2 cerita ni....nnti klu org luar baca porum ni, x besh plak......dah2 cukup....jgn gaduh2, dh beso panjang, buat malu kaum jer.....ofill berbaik smula ngn admin....dah salam masing2.... (klu x, pu3 babap nanti) Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 2:26 am

puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ofill ni marah kat pu3 ke.......dah la...

ok la ofill, kita tggu je announcement dr syarikat........x baik cam ni, nnti drp baik2, terus jd bermusuhan.....kita sume kat sini nak kan keuntungan sama2...biarlah kita ni susah2 dulu, mana tau rezki kita sume lps, leh la senang2 kemudian.......
den tak marah pu3, den jarang marah... but kalau dah kata "kalo macam ofill yang duk diam tunggu insentif tak payah la bising2 ye!" naik la darah den, den ni bukan jenis yang nak serah bulat bulat macam tu... sebagai admin tak leh la cakap sembarangan...


Very Happy Very Happy lega pu3..........

ok la.......jgn dipanjang2 cerita ni....nnti klu org luar baca porum ni, x besh plak......dah2 cukup....jgn gaduh2, dh beso panjang, buat malu kaum jer.....ofill berbaik smula ngn admin....dah salam masing2.... (klu x, pu3 babap nanti) Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ye la ye la yang pu3...hik hik hik... gaduh gaduh cam ni je bukan nya betumbOk pun pu3 kekeke... dengan bertengkar ni la cara den nak kenali persOnaliti memasing... maklOm la bila bertengkar selalu nya true cOlOr terserlah... keke.. kalO u all nak tengOk den beraksi/Ofensif masuk lerr http://www.virtualfriends.net cari id haulin@zerofill kekeke salam all..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Minta maaf la ye!   28th February 2008, 6:01 am

Minta maaf la ofill ye! mungkin cara tulisan macam kasar.. tapi sebenarnya cara bunyi bacaan tu lembut je! hehehe... paham ke ni!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 5 of 16Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: