Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Harian Metro!   28th February 2008, 6:03 am

CEO MyGH2U, Asmawey Hussain kata akan masukkan MyGH2U dalam akhbar harian metro pada setiap bulan. muka BDC sama tetapi leader akan berubah-ubah berdasarkan prestasi! harap2 muka ofill dan pu3 pulak yang kuar ye!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 8:36 am

Admin wrote:
CEO MyGH2U, Asmawey Hussain kata akan masukkan MyGH2U dalam akhbar harian metro pada setiap bulan. muka BDC sama tetapi leader akan berubah-ubah berdasarkan prestasi! harap2 muka ofill dan pu3 pulak yang kuar ye!

Ni kena kekalkan prestasi ni.... huhuu!!!... pastu siapa leader2 yg 3 bulan sentiasa masuk paper, akan di bagi tambahan 10 point tiap kali kluar paper tu baru syok huuuu....
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 5:32 pm

Admin wrote:
Minta maaf la ofill ye! mungkin cara tulisan macam kasar.. tapi sebenarnya cara bunyi bacaan tu lembut je! hehehe... paham ke ni!

kan baguis cam tu Laughing Laughing ..........ha affraid , tau takut nak kena babap ngn pu3.... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 5:33 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ofill ni marah kat pu3 ke.......dah la...

ok la ofill, kita tggu je announcement dr syarikat........x baik cam ni, nnti drp baik2, terus jd bermusuhan.....kita sume kat sini nak kan keuntungan sama2...biarlah kita ni susah2 dulu, mana tau rezki kita sume lps, leh la senang2 kemudian.......
den tak marah pu3, den jarang marah... but kalau dah kata "kalo macam ofill yang duk diam tunggu insentif tak payah la bising2 ye!" naik la darah den, den ni bukan jenis yang nak serah bulat bulat macam tu... sebagai admin tak leh la cakap sembarangan...


Very Happy Very Happy lega pu3..........

ok la.......jgn dipanjang2 cerita ni....nnti klu org luar baca porum ni, x besh plak......dah2 cukup....jgn gaduh2, dh beso panjang, buat malu kaum jer.....ofill berbaik smula ngn admin....dah salam masing2.... (klu x, pu3 babap nanti) Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ye la ye la yang pu3...hik hik hik... gaduh gaduh cam ni je bukan nya betumbOk pun pu3 kekeke... dengan bertengkar ni la cara den nak kenali persOnaliti memasing... maklOm la bila bertengkar selalu nya true cOlOr terserlah... keke.. kalO u all nak tengOk den beraksi/Ofensif masuk lerr http://www.virtualfriends.net cari id haulin@zerofill kekeke salam all..


ha..........kan bagus x gaduh2...........baru besh ckit nk jlnkan misi seterusnya............ lol!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 5:37 pm

Admin wrote:
CEO MyGH2U, Asmawey Hussain kata akan masukkan MyGH2U dalam akhbar harian metro pada setiap bulan. muka BDC sama tetapi leader akan berubah-ubah berdasarkan prestasi! harap2 muka ofill dan pu3 pulak yang kuar ye!


Very Happy Very Happy affraid .....x pe la admin, biar muka ofill tu je yg kuor kt paper beso2......klu bab kuar paper ni, pu3 kureng ckit........ What a Face
nnti payah plak klu degaone tau kat mana cinda menyorok...... lol! lol!


Last edited by puteri_206 on 28th February 2008, 5:40 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 5:38 pm

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Minta maaf la ofill ye! mungkin cara tulisan macam kasar.. tapi sebenarnya cara bunyi bacaan tu lembut je! hehehe... paham ke ni!

kan baguis cam tu Laughing Laughing ..........ha affraid , tau takut nak kena babap ngn pu3.... Twisted Evil Twisted Evil

hehe iyO la admin den faham den pun camtu hehe nampak je cam marah tapi den ni manja kah kah kah.. put3 n admin sihat ke? dah sarapan ke..
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 5:41 pm

degaOne wrote:
Admin wrote:
CEO MyGH2U, Asmawey Hussain kata akan masukkan MyGH2U dalam akhbar harian metro pada setiap bulan. muka BDC sama tetapi leader akan berubah-ubah berdasarkan prestasi! harap2 muka ofill dan pu3 pulak yang kuar ye!

Ni kena kekalkan prestasi ni.... huhuu!!!... pastu siapa leader2 yg 3 bulan sentiasa masuk paper, akan di bagi tambahan 10 point tiap kali kluar paper tu baru syok huuuu....


hihihihi......... Twisted Evil Twisted Evil klu mcm tu, kongsi la ckit degaone...... lol!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 5:44 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Minta maaf la ofill ye! mungkin cara tulisan macam kasar.. tapi sebenarnya cara bunyi bacaan tu lembut je! hehehe... paham ke ni!

kan baguis cam tu Laughing Laughing ..........ha affraid , tau takut nak kena babap ngn pu3.... Twisted Evil Twisted Evil

hehe iyO la admin den faham den pun camtu hehe nampak je cam marah tapi den ni manja kah kah kah.. put3 n admin sihat ke? dah sarapan ke..



flower flower flower .
gud morning sume..............ofill, pu3 sentiasa chat.....sarap Rolling Eyes .......lom lg la....nk sarap pe Question Question hehehe.........ofill dh sarap ke?
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 7:25 pm

assalamualaikum pu3 dah sarapan dah tadi nasi gOreng je... pu3 tak bz ke... den ni bz kat virtualfriends tu.. keja pun bukan nya banyak
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 9:05 pm

Ofill3 wrote:
assalamualaikum pu3 dah sarapan dah tadi nasi gOreng je... pu3 tak bz ke... den ni bz kat virtualfriends tu.. keja pun bukan nya banyak

apa affraid ..x bz Question Question ....sapa kata x bz.......buku kat atas meja pu3 ni, tinggi menggunung, tinggal nk runtuh je....org nk tgk muka pu3 pon smpai x nmpk Twisted Evil ...tu la namanya dh dok kt library.........

tp x mood nk wat keje.....cam malas je......... lol!
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 9:44 pm

tu la, semalam oran nak belikan satey minang tak mau... last2 org yg beli nak try... sedap gak.. cuma ada skit pedas
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th February 2008, 11:41 pm

degaOne wrote:
tu la, semalam oran nak belikan satey minang tak mau... last2 org yg beli nak try... sedap gak.. cuma ada skit pedas

waaaaaaaaaaakkkkkkkkkk Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ...... nape x sms .....mana aci nie.......nak jugak......... Very Happy Very Happy

tu la...klu 1x dh mkn, pasti nak lg (nnti ketagih) Twisted Evil ........memangla pedas, dh mknn minang..... bounce bounce apa mcm, ada yg dh bertukar jg orkid tak Question pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   29th February 2008, 12:22 am

degaOne wrote:
tu la, semalam oran nak belikan satey minang tak mau... last2 org yg beli nak try... sedap gak.. cuma ada skit pedas
lO satay minang kat shah alam tu kat manO jang... ni dapat insentif ni kena mintak degaOne ngan pu3 lanje ni.. hik hik
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   29th February 2008, 9:30 am

Ofill3 wrote:
degaOne wrote:
tu la, semalam oran nak belikan satey minang tak mau... last2 org yg beli nak try... sedap gak.. cuma ada skit pedas
lO satay minang kat shah alam tu kat manO jang... ni dapat insentif ni kena mintak degaOne ngan pu3 lanje ni.. hik hik

mano ado kat shah alam jang oi... ni den boli kek taman medan jo hai...
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   2nd March 2008, 8:01 pm

yang jOin mygh ni ramai... mana yang lain ekk? derang tak jumpa web ni ke? atau derang lepak web tertentu haha...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Lann A to Z   2nd March 2008, 9:49 pm

Lann A to Z (itik gembo-gembo) akan bersama kita didalam forum mygh2u dibawah tajuk 'Bicara Bersama Duta MyGH2U Network System (Lann A to Z)... apa - apa nak tanya mengenai perkembangan mygh2u atau album lann sendiri boleh tanya kat dia!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd March 2008, 12:43 am

Ofill3 wrote:
yang jOin mygh ni ramai... mana yang lain ekk? derang tak jumpa web ni ke? atau derang lepak web tertentu haha...

hehehe...ye jugak kan? asik aku aje yg masuk sini...perasan.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd March 2008, 1:18 am

Ada ni haa... tengok sibok g mancing tapi jerung tak sambar2 lagi!!!
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd March 2008, 6:37 pm

degaOne wrote:
Ada ni haa... tengok sibok g mancing tapi jerung tak sambar2 lagi!!!
sabOr sabOr... kalau rezeki tak kemana... bukan setakat jerOng.. mana tau paus yang masuk nanti... hahaha
Back to top Go down
View user profile
iamhome



Posts : 1
Join date : 2008-03-04

PostSubject: akum...   4th March 2008, 6:36 pm

x tau la ade org dh tanye ke blom...seperti yg kite sedia maklum...sumatera tu satu kwsan yg termasuk dlm lingkaran api pasifik...jd...kwsn tu takkan terlepas drpd ancaman gempa bumi, tsunami dan letusan gunung berapi..... so...bukan niat nak takutkn ahli...just nk tau ape jd kt sps2 ni kalo berlaku ancaman2 tersebut la...bankrap terus ke....??? Question

satu lg...kite sume tau indonesia tu slalu berlaku pergaduhan...camne kalo syarikat yg handle bijih tu terlibat same...sampai bleh mejejaskan sps2 ni...camne?


p/s:ade backup plan ke???tp harap2 sume ni x berlaku la....
Back to top Go down
View user profile
LayZie

avatar

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th March 2008, 11:27 pm

wahh..gerun juge mndgr berite begini..bgmane yer???sy nk tnye camne nk masuk SPS LOG IN nie? affraid alien
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th March 2008, 2:21 am

Secara ringkasnya... kawasan-kawasan yang berisiko ni mempunyai banyak logam kerana ianya ditolak keluar sewaktu berlakunya gempa bumi... ini tidak boleh dielakkan.. namun, jika diperhatikan... bandar-bandar di negara jepun yang sering dilanda gempa bumi pun mampu dibangunkan semula... so, lombong-lombong yang dimiliki oleh pihak syarikat juga tidak akan terjejas begitu teruk kerana tiada penempatan di kawasan lombong tersebut.. mengenai pergaduhan tu pula.. sebenarnya pihak kita di Malaysia tidak diberi gambaran yang jelas mengenai suasana di Indonesia... Tiada apa yang berlaku secara serius seperti yang digambarkan oleh pihak media... keadaan adalah aman dan terkawal disana...
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th March 2008, 6:41 am

media...? hehe aku payah betul nak pecaya ngan media ni...lagi2 mesia punye media...huhu... lol!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th March 2008, 4:27 pm

halimkjg wrote:
media...? hehe aku payah betul nak pecaya ngan media ni...lagi2 mesia punye media...huhu... lol!


Twisted Evil Twisted Evil .......macam2 yg ditokok tambah........ Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th March 2008, 4:28 pm

Ofill3 wrote:
degaOne wrote:
tu la, semalam oran nak belikan satey minang tak mau... last2 org yg beli nak try... sedap gak.. cuma ada skit pedas
lO satay minang kat shah alam tu kat manO jang... ni dapat insentif ni kena mintak degaOne ngan pu3 lanje ni.. hik hik


Very Happy Very Happy Very Happy ...........
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 6 of 16Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: