Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st April 2008, 6:19 am

Alhamdulillah....... bounce bounce


Hasil sps1 yg ditunggu2 selama ini telah pon berbuah........pu3 dh dpt pulangannya walaupon RM50......... cheers

TQ MYGH2U......... Aminn....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st April 2008, 9:09 am

Sebentar tadi CEO buat pengumuman bahawa pembayaran insentif SPS1 pada bulan hadapan adalah pada minimum RM8 untuk 1 point. Mungkin lebih bergantung kepada keuntungan syarikat.. CEO ada bagitau bahawa pengiraan insentif SPS2 adalah pada minimum 30,000 Tan Metrik X RM20.. Mungkin dapat lebih bergantung kepada kuantiti penghantaran ke China.


Last edited by Admin on 1st April 2008, 11:06 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st April 2008, 5:10 pm

yer ker admin, alhamdulillah..........marilah kita sama2 nntikan detik2 ini dgn penuh kesabaran........
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st April 2008, 5:57 pm

Admin wrote:
Sebentar tadi CEO buat pengumuman bahawa pembayaran insentif SPS1 pada bulan hadapan adalah pada minimum RM8 untuk 1 point. Mungkin lebih bergantung kepada keuntungan syarikat.. CEO ada bagitau bahawa pengiraan insentif SPS2 adalah pada minimum 30,000 Tan Metrik X RM20.. Mungkin dapat lebih bergantung kepada kuantiti penghantaran ke China.

Senyum la sikit member2 MASTER aku nanti dapat RM720.00 tu duit FREE ... yg platinum plak dapatla UP sikit rm30.00 ..

TAHNIAH myH2u, cuma bila PLC berjalan kang aku rasa musti dia turun balik kan pastu dia NAIIIIIIIK tak turun2 ... mcm VENERGY heheheh !!!
Back to top Go down
View user profile
SenSei

avatar

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st April 2008, 7:35 pm

degaOne wrote:
Admin wrote:
Sebentar tadi CEO buat pengumuman bahawa pembayaran insentif SPS1 pada bulan hadapan adalah pada minimum RM8 untuk 1 point. Mungkin lebih bergantung kepada keuntungan syarikat.. CEO ada bagitau bahawa pengiraan insentif SPS2 adalah pada minimum 30,000 Tan Metrik X RM20.. Mungkin dapat lebih bergantung kepada kuantiti penghantaran ke China.

Senyum la sikit member2 MASTER aku nanti dapat RM720.00 tu duit FREE ... yg platinum plak dapatla UP sikit rm30.00 ..

TAHNIAH myH2u, cuma bila PLC berjalan kang aku rasa musti dia turun balik kan pastu dia NAIIIIIIIK tak turun2 ... mcm VENERGY heheheh !!!



hahahhaah.... mcm2 la ko ni degaOne. Apa yang naik tak turun2 tu... Bahaya nih.... Kesian bini aku...
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st April 2008, 9:05 pm

SenSei wrote:
degaOne wrote:
Admin wrote:
Sebentar tadi CEO buat pengumuman bahawa pembayaran insentif SPS1 pada bulan hadapan adalah pada minimum RM8 untuk 1 point. Mungkin lebih bergantung kepada keuntungan syarikat.. CEO ada bagitau bahawa pengiraan insentif SPS2 adalah pada minimum 30,000 Tan Metrik X RM20.. Mungkin dapat lebih bergantung kepada kuantiti penghantaran ke China.

Senyum la sikit member2 MASTER aku nanti dapat RM720.00 tu duit FREE ... yg platinum plak dapatla UP sikit rm30.00 ..

TAHNIAH myH2u, cuma bila PLC berjalan kang aku rasa musti dia turun balik kan pastu dia NAIIIIIIIK tak turun2 ... mcm VENERGY heheheh !!!



hahahhaah.... mcm2 la ko ni degaOne. Apa yang naik tak turun2 tu... Bahaya nih.... Kesian bini aku...

Keh keh sendiri mau ingat ... tapi klu tgok avatar ko tu makan sekotak pun aku rasa mmg tak mau naik dah hehehe

geek
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st April 2008, 11:12 pm

Lupa nak bagitau satu lagi la... Semlm CEO bagitau mulai minggu hadapan ada cabutan bertuah dapat wang tunai kepada sesiapa yang hadir ke Taklimat Selasa.. Sebelum ni cuma prospek baru yang belum join je yang layak dapat.. mulai minggu depan semua yang hadir layak dapat iaitu ahli mygh2u dan yang belum join.. tag akan diberikan kepada yang datang awal.. dekat tag tu ada nombor siri untuk cabutan bertuah... semuanya ada 20 tag.. mungkin akan tambah lagi 10.. sebabnya 20 tag pun tak cukup untuk prospek yang belum join... ramai betul prospek baru sejak kebelakangan ni... registration pulak semakin bertambah banyak... semalam ada 1 org prospek dapat RM50 dan 2 org prospek dapat RM100.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   2nd April 2008, 3:29 am

wah sonoknya..........tp pu3 keje......x besh btol la......
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   2nd April 2008, 3:29 am

SenSei wrote:
degaOne wrote:
Admin wrote:
Sebentar tadi CEO buat pengumuman bahawa pembayaran insentif SPS1 pada bulan hadapan adalah pada minimum RM8 untuk 1 point. Mungkin lebih bergantung kepada keuntungan syarikat.. CEO ada bagitau bahawa pengiraan insentif SPS2 adalah pada minimum 30,000 Tan Metrik X RM20.. Mungkin dapat lebih bergantung kepada kuantiti penghantaran ke China.

Senyum la sikit member2 MASTER aku nanti dapat RM720.00 tu duit FREE ... yg platinum plak dapatla UP sikit rm30.00 ..

TAHNIAH myH2u, cuma bila PLC berjalan kang aku rasa musti dia turun balik kan pastu dia NAIIIIIIIK tak turun2 ... mcm VENERGY heheheh !!!



hahahhaah.... mcm2 la ko ni degaOne. Apa yang naik tak turun2 tu... Bahaya nih.... Kesian bini aku...


Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
SenSei

avatar

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd April 2008, 7:24 am

degaOne wrote:
SenSei wrote:
degaOne wrote:
Admin wrote:
Sebentar tadi CEO buat pengumuman bahawa pembayaran insentif SPS1 pada bulan hadapan adalah pada minimum RM8 untuk 1 point. Mungkin lebih bergantung kepada keuntungan syarikat.. CEO ada bagitau bahawa pengiraan insentif SPS2 adalah pada minimum 30,000 Tan Metrik X RM20.. Mungkin dapat lebih bergantung kepada kuantiti penghantaran ke China.

Senyum la sikit member2 MASTER aku nanti dapat RM720.00 tu duit FREE ... yg platinum plak dapatla UP sikit rm30.00 ..

TAHNIAH myH2u, cuma bila PLC berjalan kang aku rasa musti dia turun balik kan pastu dia NAIIIIIIIK tak turun2 ... mcm VENERGY heheheh !!!



hahahhaah.... mcm2 la ko ni degaOne. Apa yang naik tak turun2 tu... Bahaya nih.... Kesian bini aku...

Keh keh sendiri mau ingat ... tapi klu tgok avatar ko tu makan sekotak pun aku rasa mmg tak mau naik dah hehehe

geek




hahahahha... avatar tu la yang membuatkan bini aku sukakan aku tau... afro afro Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd April 2008, 8:28 am

Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd April 2008, 11:17 pm

nak tau bagaimana nak login kat sps 2? Admin tolong.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd April 2008, 11:22 pm

nasiberiani wrote:
nak tau bagaimana nak login kat sps 2? Admin tolong.


TAIP KOD AHLI (BIASANYA NO KP) CONTOH: 710503082551-1
MASUKKAN PASSWORD 6 DIGIT AKHIR : 2551-1
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th April 2008, 8:43 am

TAIP KOD AHLI (BIASANYA NO KP) CONTOH: 710503082551-1
MASUKKAN PASSWORD 6 DIGIT AKHIR : 2551-1[/quote]

kat Laman utama kalau x silap saya ada dinyatakan untuk login sps2 mesti letak angka 2 dihadapan. tu le saya dah lupa lah.
Back to top Go down
View user profile
SenSei

avatar

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

PostSubject: .............   4th April 2008, 9:56 am

puteri_206 wrote:
Laughing Laughing Laughing



yang hang gelak pasai apa pu3?.... apa yg kitorang buat??? Cool Cool Cool Cool
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th April 2008, 11:20 pm

nasiberiani wrote:
TAIP KOD AHLI (BIASANYA NO KP) CONTOH: 710503082551-1
MASUKKAN PASSWORD 6 DIGIT AKHIR : 2551-1

kat Laman utama kalau x silap saya ada dinyatakan untuk login sps2 mesti letak angka 2 dihadapan. tu le saya dah lupa lah.[/quote]


angka 2 tu bertujuan mcm ni.. kalau ahli SPS1 nak bukak lot baru untuk SPS2 maka dia perlu letak nombor 2 sebelum no kp dia supaya dapat membezakan diantara kod SPS1 dan kod SPS2. contoh: kod SPS1: 710503082551 maka SPS2: 2710503082551. perkara ini tidak melibatkan ahli baru SPS2. senang citer mcm ni la... masa register tu guna nombor apa? biasanya no kp.. maka guna no yang guna untuk register dulu untuk log in dan letak -1 dihujungnya.. atau -2 untuk tengok BC kedua. atau -3 untuk tgk BC ke 3 dan seterusnya.. dan juga pastikan pasword mengikut 6 digit terakhir nombor login tu.. contohnya 2551-1 atau 2551-2 atau 2551-3
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th April 2008, 12:42 am

SenSei wrote:
puteri_206 wrote:
Laughing Laughing Laughing

yang hang gelak pasai apa pu3?.... apa yg kitorang buat??? Cool Cool Cool Cool



x pasal pape pon..............saje je.....pu3 tmpg ketawa gak.....


Last edited by puteri_206 on 5th April 2008, 8:33 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th April 2008, 7:58 am

lann_A_to_Z wrote:
nasiberiani wrote:
TAIP KOD AHLI (BIASANYA NO KP) CONTOH: 710503082551-1
MASUKKAN PASSWORD 6 DIGIT AKHIR : 2551-1

kat Laman utama kalau x silap saya ada dinyatakan untuk login sps2 mesti letak angka 2 dihadapan. tu le saya dah lupa lah.


angka 2 tu bertujuan mcm ni.. kalau ahli SPS1 nak bukak lot baru untuk SPS2 maka dia perlu letak nombor 2 sebelum no kp dia supaya dapat membezakan diantara kod SPS1 dan kod SPS2. contoh: kod SPS1: 710503082551 maka SPS2: 2710503082551. perkara ini tidak melibatkan ahli baru SPS2. senang citer mcm ni la... masa register tu guna nombor apa? biasanya no kp.. maka guna no yang guna untuk register dulu untuk log in dan letak -1 dihujungnya.. atau -2 untuk tengok BC kedua. atau -3 untuk tgk BC ke 3 dan seterusnya.. dan juga pastikan pasword mengikut 6 digit terakhir nombor login tu.. contohnya 2551-1 atau 2551-2 atau 2551-3[/quote]
maksud saya cam ni. saya ahli sps1. dah aktifkan sps2. Bagaimana caranya saya nak tengok akaun bijih besi saya. Harap lan/admin dapat tlg.
Back to top Go down
View user profile
halim_ccp



Posts : 2
Join date : 2008-04-05

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th April 2008, 10:36 pm

Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

salam,
saya ahli (silver) mygh2u untuk sps 2, saya ada beberapa kemuskilan la.....

1. mcmne kadang pembahagian insentif, upline saya kate masuk
rm380 dpt rm500, rm1140 dpt rm1500 dan rm2660 dpt rm3000
tp, saya tegok kat laman web mygh2u, tidak dapat info mengenai nya. harap dapat bantuan dan penjelasan

2. saya nak melabur lg dlm fasa 2, boleh k saya masuk masuk lg jd ahli Silver atau saya perlu masuk ahli Platinum dan bila tarikh tamat untu SPS2. Basketball
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   6th April 2008, 8:43 am

halim_ccp wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

salam,
saya ahli (silver) mygh2u untuk sps 2, saya ada beberapa kemuskilan la.....

1. mcmne kadang pembahagian insentif, upline saya kate masuk
rm380 dpt rm500, rm1140 dpt rm1500 dan rm2660 dpt rm3000
tp, saya tegok kat laman web mygh2u, tidak dapat info mengenai nya. harap dapat bantuan dan penjelasan

2. saya nak melabur lg dlm fasa 2, boleh k saya masuk masuk lg jd ahli Silver atau saya perlu masuk ahli Platinum dan bila tarikh tamat untu SPS2. Basketball

Siapala upline sedara ni? ... bahaya nih !! , sedara sila hadir ke mana2 miting myGH2u terdekat rujuk jadual di website .. kat sana terus jumpa sesiapa org HQ yer ...

farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   7th April 2008, 2:14 am

halim_ccp wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

salam,
saya ahli (silver) mygh2u untuk sps 2, saya ada beberapa kemuskilan la.....

1. mcmne kadang pembahagian insentif, upline saya kate masuk
rm380 dpt rm500, rm1140 dpt rm1500 dan rm2660 dpt rm3000
tp, saya tegok kat laman web mygh2u, tidak dapat info mengenai nya. harap dapat bantuan dan penjelasan

2. saya nak melabur lg dlm fasa 2, boleh k saya masuk masuk lg jd ahli Silver atau saya perlu masuk ahli Platinum dan bila tarikh tamat untu SPS2. Basketball


Maksud upline halim ialah potensi bonus harian iaitu RM380 dapat 1 BC yang berpotensi menjana pendapatan sebanyak RM500 sehari, RM1140 dapat 3BC yang berpotensi menjana pendapatan harian sebanyak RM1500 manakala RM2660 dapat 7BC yang berpotensi menjana pendapatan harian sebanyak RM3000
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   7th April 2008, 10:26 am

dalam flyer Mygh2u yang dijual RM15 untuk 100 keping ada dinyatakan

"SEBAGAI AHLI MYGH2U, ANDA LAYAK MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK PADA KADAR HARGA AHLI YANG JAUH LEBIH RENDAH UNTUK LEBIH 20 JENIS PRODUK"

so, soalannya:

Setahu saya mygh2u ada 7 jenis produk je iaitu

1. Venergy
2. Beauty care
3. Liquid lobata
4. Dyno-tab
5. Dyno-lube
6. Bio-ct
7. Lav magic

lagi 13 jenis, produk apa?

sila jawab....tq....
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   7th April 2008, 8:05 pm

aku ada buka website bank negara malaysia

dan terbaca satu berita seperti di bawah:

Bank Negara Malaysia Menyiasat Mercantile Point Sdn Bhd dan Sunshine Empire Sdn Bhd serta Syarikat Berkaitannya
Bank Negara Malaysia sedang menjalankan siasatan terhadap Mercantile Point Sdn Bhd dan Sunshine Empire Sdn Bhd serta syarikat berkaitannya kerana disyaki menjalankan aktiviti pengambilan deposit secara haram dan pengubahan wang haram. Aktiviti haram ini merupakan kesalahan di bawah subseksyen 25(1) Akta Bank dan Institusi-Institusi Kewangan 1989, dan subseksyen 4(1) Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pencegahan Pembiayaan Keganasan (AMLA) 2001.

Serbuan terhadap Mercantile Point Sdn Bhd dan syarikat berkaitannya telah dibuat pada 2 April 2008, manakala serbuan terhadap Sunshine Empire Sdn Bhd dan syarikat berkaitannya dibuat pada 4 April 2008. Serbuan dibuat di premis syarikat di sekitar Kuala Lumpur berikutan aduan yang diterima daripada orang ramai. Aset dan dokumen syarikat yang berkaitan telah dirampas untuk tujuan penyiasatan.

Orang ramai diingatkan supaya tidak menyimpan wang atau deposit dengan syarikat yang tidak dilesenkan oleh Bank Negara Malaysia ataupun terlibat dengan mana-mana skim cepat kaya bagi mengelakkan kehilangan wang mereka. Senarai semua institusi berlesen yang menerima deposit terdapat di laman web Bank Negara Malaysia di www.bnm.gov.my. Orang ramai boleh menghubungi Bank Negara Malaysia untuk sebarang pertanyaan dan nasihat lanjut di alamat dan nombor telefon berikut:
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   7th April 2008, 8:13 pm

berita penuh; KLIK LINK DI BAWAH


http://www.bnm.gov.my./index.php?ch=61&pg=69&ac=1605&lang=bm



AKU HARAP PERKARA NI TAK BERLAKU KEPADA MYGH2U.........
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   7th April 2008, 8:14 pm

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 13 of 16Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: