Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   23rd April 2008, 8:36 am

allan wrote:
Question bape insentif SPS1 bulan April?...1 point bape ringgit?... bounce

Bro. Sila tengok kat laman utama bahagian notis. Tunggu................
Back to top Go down
View user profile
khadam01



Posts : 11
Join date : 2008-02-05
Location : Sabah, Sarawak

PostSubject: berbaloikah pulangan   23rd April 2008, 5:26 pm

ada org dah silap joinkah? menyesalkah? klu nak untung yg ala DINA, MPSB, atau yg mcm hibah....carilah yg sewaktu dgnnya. tetapi berhati2 sebab nanti bila dah kena .....mcm swisscash. Jgn pula kita jadi sesetgh org yg tak kira apa akan jadi janji dia org pertama dan sempat kaut untung. Itu bukan untung itu mencuri dan menipu secara tutup mata tapi hakkatnya dlm hati masing2 tahu ambil duit org bawah. sebab tu masing2 nak jadi org terawal.
Mygh2u, bukan skim pelaburan, bukan skim pelaburan. Itu jelas bila kita sebagai org yg waras dan dewasa nak join dulu, kita lihat segala dokumen yg patut. Salah satunya ialah lesen AJL. bermakna ianya MLM dgn sistem Smartpartnership. Smartpartnerhip ni mudah je nak faham. kau join biz aku MLM ni, aku bagi saguhati menikmati bersama hasil keuntungan(klu ada dan berapa saja) yg sykt buat dlm proek2 sykt yg selain MLM.
Projek2 tu adalah projek yg berpijak di bumi yg nyata. Bukannya yg tak wujud. maka byklah faktor2 yg terlibat. Namun projek2 ni memang poetnsi untung yg besar hujungnya nanti. Mula2 memanglah rendah. Itu biasa dlm projek yg benar2 wujud.
Apa pun janji2 upline anda, ada benarnya dan juga sebab ghairah mereka sebab mereka pun sama macam kita juga...members yg nak buat untung dan yakin untung.
dgn adanya SPS, minat org kepada MLM boleh dikembalikan dgn sebab ada insentif sebagai back up.
Bila demikian mudahlah org nak join. Bila mudah join, mudahlah segala bonus2 MLM tu kita dpt secara harian. Apa tunggu lagi, share2lah dgn kawan2 sps 2 ni dan lihatlah hasilnya nanti. Tak payah tipu2 tak payah cerita macam main wayang punya saham...kita cerita yg betul. nsya Allah org join.
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamalivenetwork.com/khadam01
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   23rd April 2008, 8:44 pm

nasiberiani wrote:
allan wrote:
Question bape insentif SPS1 bulan April?...1 point bape ringgit?... bounce

Bro. Sila tengok kat laman utama bahagian notis. Tunggu................


dah tgk dah.....ni je yg ada kat notis tu....

Pemberian Insentif / Saguhati bermula April 2008 akan diberikan diantara 15hb - 25hb pada setiap bulan melalui Maybank2E. Pihak bank akan membuat pemotongan sebanyak RM2 untuk setiap transaksi yang dilakukan. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
peja4033



Posts : 7
Join date : 2008-01-15

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   24th April 2008, 6:25 pm

Admin wrote:
Dalam data sistem MyGH2U ada rekod mereka yang telah aktifkan SPS1 atau belum.. Programmer sedang mengusahakan untuk update hierarchy ahli untuk dimasukkan nota yang menyatakan ahli tersebut dah aktif atau belum..

berita terkini
[Mongolia mungkin akan putuskan hubungan diplomatik dengan Malaysia



Oleh Amin Iskandar @ Black

Jika kes pembunuhan Altantuya tidak diberikan perbicaraan yang adil, pemerintah Mongolia akan memutuskan hubungan diplomatik dengan Malaysia.

Itulah diantara maklumat baru yang diberi oleh bapa kepada Altantuya Shaariibuu dalam sidang akhbarnya bersama dengan Ketua Pembangkang, Wan Azizah Wan Ismail bersama-sama dengan beberapa ahli parlimen PKR siang tadi.]

RM2 di cas dr insentif atau gh2u yg tanggung?
cth: kalau bln ni dpt RM80,maknanya kita dpt bersih RM78 ke?
apa salah nya kalau gh2u bank in trus RM82.so gh2u la yang tanggung kos cas maybank2e 2hinggit 2......................

jwb adminnnnnn..............
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   24th April 2008, 11:09 pm

Mana-mana ahli yang tak berpuas hati dgn pemotongan RM2 melalui Maybank2E boleh request kepada syarikat untuk guna cek pada bulan Mei 2008 dan seterusnya.. Buat surat rasmi dan nyatakan keterangan nama, no. k/p, no. tel. status samada platinum, silver atau sebagainya, no. akaun serta alamat dan kemudian faks ke 03-9285 7308..nanti kalau guna cek akan ada kelewatan sikit la.. harap kemudian jgn ada yang tak puas hati lagi sebab pasal lambat masuk dalam akaun kerana cek ambik masa skit untuk prepare dan clear.. insentif ahli yang menggunakan akaun Maybank akan diterima hari ni. bank lain mungkin selasa atau Rabu minggu depan..
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th April 2008, 7:04 am

Admin wrote:
Mana-mana ahli yang tak berpuas hati dgn pemotongan RM2 melalui Maybank2E boleh request kepada syarikat untuk guna cek pada bulan Mei 2008 dan seterusnya.. Buat surat rasmi dan nyatakan keterangan nama, no. k/p, no. tel. status samada platinum, silver atau sebagainya, no. akaun serta alamat dan kemudian faks ke 03-9285 7308..nanti kalau guna cek akan ada kelewatan sikit la.. harap kemudian jgn ada yang tak puas hati lagi sebab pasal lambat masuk dalam akaun kerana cek ambik masa skit untuk prepare dan clear.. insentif ahli yang menggunakan akaun Maybank akan diterima hari ni. bank lain mungkin selasa atau Rabu minggu depan..

Ahli Platinum dah dapat tapi ahli silver lum lg. Kenapa gaknya? Sms pun tak de lah. Harap admin dapat beri info sikit.
Back to top Go down
View user profile
peja4033



Posts : 7
Join date : 2008-01-15

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th April 2008, 8:06 am

Admin wrote:
Mana-mana ahli yang tak berpuas hati dgn pemotongan RM2 melalui Maybank2E boleh request kepada syarikat untuk guna cek pada bulan Mei 2008 dan seterusnya.. Buat surat rasmi dan nyatakan keterangan nama, no. k/p, no. tel. status samada platinum, silver atau sebagainya, no. akaun serta alamat dan kemudian faks ke 03-9285 7308..nanti kalau guna cek akan ada kelewatan sikit la.. harap kemudian jgn ada yang tak puas hati lagi sebab pasal lambat masuk dalam akaun kerana cek ambik masa skit untuk prepare dan clear.. insentif ahli yang menggunakan akaun Maybank akan diterima hari ni. bank lain mungkin selasa atau Rabu minggu depan..

mcm marah jerrrr
sajer bg pndapat sb mmg kami bergantung pd intensif jee.masuk gh2u pun sb intensif.gh2u kan kayaaa Laughing harap2 ada la yg bckup/sokong akuuu Neutral
Back to top Go down
View user profile
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th April 2008, 5:43 pm

dah. dah. jgn nak bagi pendapat dan apa2 komen lagi. insentif bulan April dah masuk. Sms pun dah dapat. Apa lagi ni. Saya rasa mygh2u dah menunaikankan janjinya bagi bulan ini dengan baik sekali. Caj 2 ringgit tu adalah caj biasa untuk kemasukkan duit melalui Maybank2E. Syukur Alhamdullillah kerana jika kita masuk mlm yg lain kita kena cari downline atau maintenance pembelian barulah syarikat akan bagi bonus bulanan. Bukan kerja yang senang kawan. Sekarang ni orang dah muak dengan sistem nak kena cari downline ni. Apalah sangat dengan potongan rm2 tu jika dibandingkan syarikat yg hanya membolot semua keuntungan ataupun tidak memberi satusen pun keuntungan kepada ahli. Aku harap ahli-ahli akan lebih berhati-hati memberi komen atau cadangan. Tunggu dulu dan kena lebih sabar. Sifat tamak akan membawa kerugian kepada semua. Nanti sebab rm2 punya pasal semua org akan dapat kerugian.
Disebabkan mungkin ada yang nak insentif tidak nak ditolak rm2 syarikat pulak nak buat kerja lebih kerana nak layaaaaaan nak bagi cek kepada ahli yang nak jimat rm2 ni konon lah. So fokus kita sekarang ialah insentif bulan Mei lah le. 15/5 nanti tanya le admin jgn ada yang nak tanya sekarang lak. K lah jumpa lagi.

Salam.
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th April 2008, 8:50 pm

semenjak 2 menjak ni, forum mygh2u mcm dah sejuk.......dh kurang orang bg komen....admin pun dh tak aktif berforum perdana ni.....
Back to top Go down
View user profile
peja4033



Posts : 7
Join date : 2008-01-15

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th April 2008, 9:04 am

allan wrote:
semenjak 2 menjak ni, forum mygh2u mcm dah sejuk.......dh kurang orang bg komen....admin pun dh tak aktif berforum perdana ni.....

sb dah dpt insentif yg xsperti yang di bayang2 sblm ni...alih222 admin pun fening nk jwb byk pertnyaan sgt...skang dah sejuk forum niiii mcm psang goreng yang smlm punyaaaa Very Happy
Back to top Go down
View user profile
peja4033



Posts : 7
Join date : 2008-01-15

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th April 2008, 2:33 am

Ofill3 wrote:
nasiberiani wrote:
dah. dah. jgn nak bagi pendapat dan apa2 komen lagi. insentif bulan April dah masuk. Sms pun dah dapat. Apa lagi ni. Saya rasa mygh2u dah menunaikankan janjinya bagi bulan ini dengan baik sekali. Caj 2 ringgit tu adalah caj biasa untuk kemasukkan duit melalui Maybank2E. Syukur Alhamdullillah kerana jika kita masuk mlm yg lain kita kena cari downline atau maintenance pembelian barulah syarikat akan bagi bonus bulanan. Bukan kerja yang senang kawan. Sekarang ni orang dah muak dengan sistem nak kena cari downline ni. Apalah sangat dengan potongan rm2 tu jika dibandingkan syarikat yg hanya membolot semua keuntungan ataupun tidak memberi satusen pun keuntungan kepada ahli. Aku harap ahli-ahli akan lebih berhati-hati memberi komen atau cadangan. Tunggu dulu dan kena lebih sabar. Sifat tamak akan membawa kerugian kepada semua. Nanti sebab rm2 punya pasal semua org akan dapat kerugian.
Disebabkan mungkin ada yang nak insentif tidak nak ditolak rm2 syarikat pulak nak buat kerja lebih kerana nak layaaaaaan nak bagi cek kepada ahli yang nak jimat rm2 ni konon lah. So fokus kita sekarang ialah insentif bulan Mei lah le. 15/5 nanti tanya le admin jgn ada yang nak tanya sekarang lak. K lah jumpa lagi.

Salam.

kau ingat besar ka insentif tu... dua ringgit macam tu pun kau sebOk.. baik kau diam, jangan jadi barua pulak ...

btul 2 ofill............aku sms dpt tp xmasuk2 pun lg...dahn la kena ptong 2hggit...
igtkatkan bln ni msuk ikut due....
Back to top Go down
View user profile
khadam01



Posts : 11
Join date : 2008-02-05
Location : Sabah, Sarawak

PostSubject: kenapa terlalu negatif   28th April 2008, 10:41 am

apa masalah ni? Insentifnya dapat, bukan tak dpat. Pemontongan RM2 tu biasaje bagi yg biasa dgn prosedur Maybank2e dsbnya. Yalah, benda mudah dan cepat memang begitu.
Klu ada lambat sedikit pun jgnlah seolah2 seluruh kehidupan kita begrantung dgn duit saguhati. Klu MLM yg biasa, menjadi satu kebiasaan, cek keluar 15hb, lepas tu pos lagi dan lepas tu kena bank clearance lagi.
dari segi Bonus, Mygh2u telah sentiasa on time, tepat pada masanya sebagaimana dijanjikan.
dari segi saguhati SPS tu biasalah kita kena realistik juga sebab ni bukan fixed deposit. tepat masa kena bayar sekian2 pada kadar yg tetap. Kita kena buang penyakit2 skim2 pelaburan yg tak legal dan merugikan yg setahun lalu ramai yg kena dan akhir2 ni ada lagi yg kena...
Kena bersyukur, positiflah sikit. Kalau tahu begini, kalau tau begitu.....susahlah nak cakap sebab hakikatnya tuan2, puan2 dan join dah pun dan skrg hanya tunggu freegift je 36 bulan.Apa pun info yg sampai kepada kita sememangnya macam2 seperi juga leaders dlm sistem lain juga janji macam2. ada yg betul dan ada yg tkok tambah tapi di Mygh2u hakikatnya tiada yg rugi.
Kecil? kena sabarlah, bila dah setahun nanti lepas jual balik atau jual kat leaders ke, jgn pula terkejut bila nilai 1 point mula meningkat sebab projek2 tu dah mula stabil pulangannya. Ni projek2 yg berpijak di alam nyata bukan alam maya. semuanya mengambil masa dan faktor2 yg pelbagai.
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamalivenetwork.com/khadam01
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   28th April 2008, 9:10 pm

allan wrote:
semenjak 2 menjak ni, forum mygh2u mcm dah sejuk.......dh kurang orang bg komen....admin pun dh tak aktif berforum perdana ni.....

Semenjak 2 menjak ni... pihak pengurusan mygh2u banyak outstation berkaitan program mygh2u dan juga ada byk kerja-kerja urgent berkaitan PLC yang perlu disiapkan secepat mungkin.. Ada diantara kami nanti akan ditempatkan di ofis baru kat Jakarta untuk monitor perjalanan pemasaran di sana.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   29th April 2008, 8:59 am

Admin wrote:
allan wrote:
semenjak 2 menjak ni, forum mygh2u mcm dah sejuk.......dh kurang orang bg komen....admin pun dh tak aktif berforum perdana ni.....

Semenjak 2 menjak ni... pihak pengurusan mygh2u banyak outstation berkaitan program mygh2u dan juga ada byk kerja-kerja urgent berkaitan PLC yang perlu disiapkan secepat mungkin.. Ada diantara kami nanti akan ditempatkan di ofis baru kat Jakarta untuk monitor perjalanan pemasaran di sana.

Admin teruskan memberi info2 terkini. inilah berita yang kami nak dengar berkenaan syarikat. tq.
Back to top Go down
View user profile
SenSei

avatar

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   30th April 2008, 9:09 pm

Harap2 mygh2u akan panjang usianya... aminnn...

sunny sunny sunny


ikhlas aku cakap, aku nak promote mygh2u kat sahabat n family pun masih takut sekarang disebabkan mcm2 cerita dari forum yg aku baca. Dalam 2008 ni kalau xde masalah dari segi payment, aku akan mulakan dgn mempromote mygh2u. tongue tongue tongue
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st May 2008, 8:28 am

hari ini merupakan sejarah dalam hidupku kerana setelah mempromote mygh2u kepada ramai orang, hari ini buat pertama kalinya, aku mempunyai downline yang pertama............ cheers
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd May 2008, 10:27 am

allan wrote:
hari ini merupakan sejarah dalam hidupku kerana setelah mempromote mygh2u kepada ramai orang, hari ini buat pertama kalinya, aku mempunyai downline yang pertama............ cheers
ni down line aku ke?
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   3rd May 2008, 10:29 am

khadam01 wrote:
apa masalah ni? Insentifnya dapat, bukan tak dpat. Pemontongan RM2 tu biasaje bagi yg biasa dgn prosedur Maybank2e dsbnya. Yalah, benda mudah dan cepat memang begitu.
Klu ada lambat sedikit pun jgnlah seolah2 seluruh kehidupan kita begrantung dgn duit saguhati. Klu MLM yg biasa, menjadi satu kebiasaan, cek keluar 15hb, lepas tu pos lagi dan lepas tu kena bank clearance lagi.
dari segi Bonus, Mygh2u telah sentiasa on time, tepat pada masanya sebagaimana dijanjikan.
dari segi saguhati SPS tu biasalah kita kena realistik juga sebab ni bukan fixed deposit. tepat masa kena bayar sekian2 pada kadar yg tetap. Kita kena buang penyakit2 skim2 pelaburan yg tak legal dan merugikan yg setahun lalu ramai yg kena dan akhir2 ni ada lagi yg kena...
Kena bersyukur, positiflah sikit. Kalau tahu begini, kalau tau begitu.....susahlah nak cakap sebab hakikatnya tuan2, puan2 dan join dah pun dan skrg hanya tunggu freegift je 36 bulan.Apa pun info yg sampai kepada kita sememangnya macam2 seperi juga leaders dlm sistem lain juga janji macam2. ada yg betul dan ada yg tkok tambah tapi di Mygh2u hakikatnya tiada yg rugi.
Kecil? kena sabarlah, bila dah setahun nanti lepas jual balik atau jual kat leaders ke, jgn pula terkejut bila nilai 1 point mula meningkat sebab projek2 tu dah mula stabil pulangannya. Ni projek2 yg berpijak di alam nyata bukan alam maya. semuanya mengambil masa dan faktor2 yg pelbagai.
ayat khadam ni macam besa dengar je...BDC ka? Team mana? ekekekek
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th May 2008, 6:08 am

buskers wrote:
allan wrote:
hari ini merupakan sejarah dalam hidupku kerana setelah mempromote mygh2u kepada ramai orang, hari ini buat pertama kalinya, aku mempunyai downline yang pertama............ cheers
ni down line aku ke?

dok aih....hang silap orang kot.......
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th May 2008, 10:23 am

SenSei wrote:
Harap2 mygh2u akan panjang usianya... aminnn...

sunny sunny sunny


ikhlas aku cakap, aku nak promote mygh2u kat sahabat n family pun masih takut sekarang disebabkan mcm2 cerita dari forum yg aku baca. Dalam 2008 ni kalau xde masalah dari segi payment, aku akan mulakan dgn mempromote mygh2u. tongue tongue tongue

sensei ni laki ke pompuan.....takut la tgk muka ko....
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th May 2008, 5:56 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th May 2008, 9:07 am

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ada sesapa boleh bagi idea? Berapa nilai 1 mata sps 2 yang akan mula diberi pada JUN 2008 ni? Aku tengah mengira ngira ni....hehehehhe Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   12th May 2008, 2:23 am

Admin tak mau jawab soalan aku ka? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   12th May 2008, 9:43 am

buskers wrote:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ada sesapa boleh bagi idea? Berapa nilai 1 mata sps 2 yang akan mula diberi pada JUN 2008 ni? Aku tengah mengira ngira ni....hehehehhe Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

leader aku bgtau rm45 1 point.......tapi tak tau la betoi ke tak....
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   14th May 2008, 8:10 am

nape laaaaaaaa admin ni membisu jer ni?.........
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 15 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: