Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th May 2008, 1:31 am

Perkembangan terkini PLC dan Bijih Besi.. Projek PLC berjalan lancar dan kini kita hanya bersaing dengan syarikat dari Korea.. Sebelum ini kita terpaksa bersaing dengan byk syarikat lain untuk mendapatkan kontrak fasa yang lain.. namun pihak Icon+ berpuas hati hanya dengan 2 syarikat sahaja iaitu KDA dan syarikat daripada Korea itu. dan peluang ini perlu dimanfaatkan sebaik mungkin supaya kepercayaan itu berpanjangan. Kini, pihak KDA perlu menjaga nama baik ini dengan memastikan pemasangan PLC berjalan lancar seperti biasa. Mengenai bijih besi pula. Pihak syarikat memperolehi lombong terbaru yang mempunyai kualiti yang telah diperiksa oleh pihak pembeli dari China yang turun sendiri ke lombong sejak 2 minggu lepas. Pihak pembeli dari China itu sangat berpuas hati dengan kualiti bijih besi ini dan berharap agar hubungan perniagaan 2 hala ini berpanjangan. Mereka juga bersedia memberi bantuan dari segi teknikal dan kewangan sekiranya diperlukan.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th May 2008, 9:04 am

yes. info sebegini yang kami perlukan. t.q. admin.
Back to top Go down
View user profile
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th May 2008, 9:15 am

admin x ada klu ke insentif bulan mei?
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 42

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   16th May 2008, 8:08 am

agaknya bln mei nie brapa pulak insentif sps1 utk 1 point Question Question minta admin tlg jawab
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   20th May 2008, 7:16 pm

Very Happy Very Happy Very Happy ......
Back to top Go down
View user profile
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   21st May 2008, 5:42 pm

hari ni dah 22.5 tapi kita masih lum tau lagi berapa 1 point? nape ye? Di mana kamu admin? bagi lah klu skit.
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd May 2008, 9:27 am

aku hairan la...admin tak berani nak confirmkan nilai 1 point....pas tu dh tak balas msg...nanti bila msg, bgtau sibuk kat indon.....tak kan la cbuk sampai tak sempat nak bukak intnet and join 1 forum kot?.....sory yer admin........
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 42

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd May 2008, 11:23 am

Pemberian Insentif / Saguhati bermula April 2008 akan diberikan diantara 15hb - 25hb pada setiap bulan melalui Maybank2E. Exclamation Exclamation

petikaan filem yg diambil d muka depan, sepatutnya kami dah dapat tahu berapa nilai 1 point kerana hari ini sahja dah 23.5. minta pihak admin terangkan kepada kami agar tidak menimbulkan apa-apa prasanka kepada pihak gh2u, thanks pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   23rd May 2008, 7:23 pm

ada sesiapa yang dh dapat insentif bulan ni?...bgtau laaaa....nak tau juga bape korang dapaty utk 1 point............... Razz
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th May 2008, 7:58 am

affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
alamak takutnya....!
Back to top Go down
View user profile
peja4033



Posts : 7
Join date : 2008-01-15

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th May 2008, 9:55 pm

allan wrote:
ada sesiapa yang dh dapat insentif bulan ni?...bgtau laaaa....nak tau juga bape korang dapaty utk 1 point............... Razz

aku rsa cam dh xdpt insentif bln ni...sb 2 admin n bro lan senyap sunyiiiiii.......ari ni da 26.5.........jwb admin...........................jwb lan.........................d mana anda semua......... Sleep ko?..............
brapa 1 point? Laughing
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 42

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th May 2008, 9:56 pm

sape yg dah dpt 2 boleh x g tau brp nilai 1x point? senyap saja admin nie.. ada mslah kah Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   25th May 2008, 10:14 pm

aku rasa dh mula timbul masalah la dlm mygh2u...sbb tu admin saja je tanya nak bg cepat buy back policy.....siapa setuju dgn pendapat aku ni?
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 42

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th May 2008, 4:49 am

setuju!!!!!!!!!!!!!!!!!! jap2 setuju skali lagi cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   8th June 2008, 9:09 am

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MASALAH TIMBUL KENA SELASAIKAN, JANGAN LARI DARI MASALAH DAN JANGAN BUAT MASALAH. BG AKU, JUST WAIT N SEE DULU. LEPAS NI BARU TAKE ACTION...PROGRESS MEMANG NAMPAK SLOW. TAPI MASIH JALAN, DAN MASIH IKUT TIME FRAME. LASTLY, KITA TUNGGU BUY BACK OPTION JE LA... BAGI YANG NAK TRY, CARRY ON JE. MANA ADA ORANG BOLEH KAYA RAYA DENGAN HADIAH (INSENTIF). BUAT BELI TOPUP PREPAID BOLEH LA SETAKAT NI... SABAR...DULU. BAGI PELUANG...JANGAN BAGI PEDANG!
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   8th June 2008, 9:15 am

allan wrote:
aku rasa dh mula timbul masalah la dlm mygh2u...sbb tu admin saja je tanya nak bg cepat buy back policy.....siapa setuju dgn pendapat aku ni?
SECARA UMUMNYA AKU SETUJU...MASALAH MEMANG ADA SEKARANG NI... HEMN.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   8th June 2008, 8:06 pm

cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   9th June 2008, 8:35 am

puteri_206 wrote:
cheers cheers
apa yang kau suka sangat ni? telompat - lompat
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   16th June 2008, 3:52 am

Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   24th June 2008, 10:37 pm

sharul mana... kencing dalam seluar ke... haha
Back to top Go down
View user profile
LayZie

avatar

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   26th June 2008, 2:01 am

die main sorok2 kot.. geek
salam sume! nk tnye nie..ade sesape dpt insentip bln nie? scratch
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   27th June 2008, 8:37 am

LayZie wrote:
die main sorok2 kot.. geek
salam sume! nk tnye nie..ade sesape dpt insentip bln nie? scratch
belommm... mgu depan mula masuk Smile
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   12th August 2008, 8:35 pm

scratch scratch scratch
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 16 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: