Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   2nd March 2008, 10:13 pm

Assalamualaikum ....

Pertamanya saya ingin mengucapkan TAHNIAH kepada rakan-rakan usahawan Mygh2u yg tak pernah mengenal erti putus asa dalam mengejar impian dan cita. Saya mendefinasikan perkataan USAHAWAN itu sebagai USAHA melaWAN arus kehidupan yg sememangnya berliku dan bersimpang siur. Percayalah, YAKIN adalah kunci kepada kejayaan dan YAKIN juga merupakan senjata utama di dalam mengharungi kehidupan. Dan YAKIN yang paling digeruni oleh musuh ialah YAKIN kepada diri sendiri.

Saya sendiri diuji dengan pelbagai dugaan dan rintangan hidup sebelum saya mampu BERDIRI kembali hingga ke saat ini. Saya YAKIN Allah Ta'ala menguji kita dengan pelbagai rintangan supaya kita menjadi hambaNya yang kuat dan menjadi contoh kepada orang lain.

Untuk berkongsi pengalaman dan rujukan, saya persilakan ANDA untuk join saya di dalam forum ini ..... Terimakasih dan Jumpa ANDA di Puncak Kejayaan, Berpijak di Bumi yang Nyata bukan di pijak2 di bumi yang Nyata.

Wassalam.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   2nd March 2008, 10:14 pm

Ada sesiapa nak album baru lann A to Z tak?
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.forumotion.com
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   2nd March 2008, 10:17 pm

Album: Audio dah siap rakam, cuma cover belum siap design. Sapa2 yang berminat, boleh hubungi Encik Amirul di ibupejabat, buat booking dulu ........ tq.
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   3rd March 2008, 12:36 am

wah bagus tu...dapat cd FREE...aku org pertama booking...dah siap pos ye? tak pun bagi pada degaOne...

tak sabar nak dengar lagu.. Very Happy lol!
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   3rd March 2008, 2:35 am

halimkjg wrote:
wah bagus tu...dapat cd FREE...aku org pertama booking...dah siap pos ye? tak pun bagi pada degaOne...

tak sabar nak dengar lagu.. Very Happy lol!

FREE?... waaa bagus tuuu... aku dari dulu tggu CD abg Lan atoz ni, maklumla klu pompuan yg datang hq trus je dia bagi by hand siap bagi name kad lagik...

geek
afro
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   3rd March 2008, 2:42 am

degaOne wrote:
halimkjg wrote:
wah bagus tu...dapat cd FREE...aku org pertama booking...dah siap pos ye? tak pun bagi pada degaOne...

tak sabar nak dengar lagu.. Very Happy lol!

FREE?... waaa bagus tuuu... aku dari dulu tggu CD abg Lan atoz ni, maklumla klu pompuan yg datang hq trus je dia bagi by hand siap bagi name kad lagik...

geek
afro


Ni confirm Si Kembar Siam ........
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   3rd March 2008, 6:33 pm

assalamualaikum all, apa habar brOther lan/// adik beradik ada sihat ke? bila mai mai serdang... tak balik tg karang ke?
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   3rd March 2008, 9:18 pm

Ofill3 wrote:
assalamualaikum all, apa habar brOther lan/// adik beradik ada sihat ke? bila mai mai serdang... tak balik tg karang ke?

W'salam. Sapa ni? Bagi buah /// nampak! Jauh sampai ke tg karang kenal plak tu .... sedara mara kot. senang hello la. 012-2276091.
Back to top Go down
View user profile
zackcools



Posts : 1
Join date : 2008-03-03

PostSubject: Nak Tanya   3rd March 2008, 9:45 pm

sya dah jadi ahli SPS 2...baru - baru ini ada seminar MYGH2u kat merdeka palace hotel kuching...boleh tak bagi respon skit perkembangan SPS 2 dan input masa seminar tu? kalu ade soft copy ble e mail tak ? any info ker dsb...nak tanya sijil upline akan kirim ker?

mukah sarawak
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   3rd March 2008, 10:02 pm

zackcools wrote:
sya dah jadi ahli SPS 2...baru - baru ini ada seminar MYGH2u kat merdeka palace hotel kuching...boleh tak bagi respon skit perkembangan SPS 2 dan input masa seminar tu? kalu ade soft copy ble e mail tak ? any info ker dsb...nak tanya sijil upline akan kirim ker?

mukah sarawak

Saya x terlibat dgn seminar tu, boleh refer pada BDC Fauzi ( 019-845064 ) ataupun Senior BDC Sharul Nizam JAKIM ( 019-3651648 ). tq.
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   4th March 2008, 11:21 pm

lann_A_to_Z wrote:
Ofill3 wrote:
assalamualaikum all, apa habar brOther lan/// adik beradik ada sihat ke? bila mai mai serdang... tak balik tg karang ke?

W'salam. Sapa ni? Bagi buah /// nampak! Jauh sampai ke tg karang kenal plak tu .... sedara mara kot. senang hello la. 012-2276091.
hehe lan tu ari nengOk nyanyi atas pentas ingat nak serbu cd free hahaha... dari s3 serdang lan... mai la sini leh invite ayah izat tu...
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 12:27 am

Ofill3 wrote:
lann_A_to_Z wrote:
Ofill3 wrote:
assalamualaikum all, apa habar brOther lan/// adik beradik ada sihat ke? bila mai mai serdang... tak balik tg karang ke?

W'salam. Sapa ni? Bagi buah /// nampak! Jauh sampai ke tg karang kenal plak tu .... sedara mara kot. senang hello la. 012-2276091.
hehe lan tu ari nengOk nyanyi atas pentas ingat nak serbu cd free hahaha... dari s3 serdang lan... mai la sini leh invite ayah izat tu...

Untuk pengetahuan, arini pukul 5 ptg, Lann A to Z akan berada di Maju Junction Mall, Kuala Lumpur.
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 1:55 am

buat ape kat maju junction tu? kempen ke? haha...tp tgk kalau bro lan atozni kat pentas memang nokoh jadi YB dah... Suspect Arrow aku bodek tu tak reti2 ke... Question
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 7:47 am

halimkjg wrote:
buat ape kat maju junction tu? kempen ke? haha...tp tgk kalau bro lan atozni kat pentas memang nokoh jadi YB dah... Suspect Arrow aku bodek tu tak reti2 ke... Question

Kalo nk tau ..... cita2 mmg nk jadi PM. tapi tadi kat Maju Junction ada show ..... sekali2 ada gak show, duit gak tu ... Kalo ada show2 nk guna artis, bgtau la ..... harga bole cite ....
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 8:12 am

hai promosi nampak...hehe...buat masani show belom ada lagi tapi kalau showroom tu adalah melambak...nantilah kalau ada kawan2 nak buat ape2 event bolehle di pertimbangkan...yg penting % nye adalah sikit2, takpun dapat poin pun dah ok dah...huhu Razz
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 4:35 pm

Admin wrote:
Ada sesiapa nak album baru lann A to Z tak?


nak.........nak............nak............pu3 nak la........ lol!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 4:37 pm

lann_A_to_Z wrote:
Album: Audio dah siap rakam, cuma cover belum siap design. Sapa2 yang berminat, boleh hubungi Encik Amirul di ibupejabat, buat booking dulu ........ tq.


scratch scratch kena buat booking..............ok la.......booking cd ngn tuan2 nya skali........ affraid
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 4:39 pm

halimkjg wrote:
wah bagus tu...dapat cd FREE...aku org pertama booking...dah siap pos ye? tak pun bagi pada degaOne...

tak sabar nak dengar lagu.. Very Happy lol!


flower flower ooooooo.......ye ke abg halim? pu3 pon nk gak.........pas jugakla kat degaone....yei.....yei....x sabo plak nk dengar...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 4:41 pm

degaOne wrote:
halimkjg wrote:
wah bagus tu...dapat cd FREE...aku org pertama booking...dah siap pos ye? tak pun bagi pada degaOne...

tak sabar nak dengar lagu.. Very Happy lol!

FREE?... waaa bagus tuuu... aku dari dulu tggu CD abg Lan atoz ni, maklumla klu pompuan yg datang hq trus je dia bagi by hand siap bagi name kad lagik...

geek
afro


lol! lol! ........agak2nya, klu pu3 yg dtg jumpa abg lan Rolling Eyes ........mcm mana yer degaone? mesti dpt free mcm2....... lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 4:43 pm

halimkjg wrote:
hai promosi nampak...hehe...buat masani show belom ada lagi tapi kalau showroom tu adalah melambak...nantilah kalau ada kawan2 nak buat ape2 event bolehle di pertimbangkan...yg penting % nye adalah sikit2, takpun dapat poin pun dah ok dah...huhu Razz

Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 4:44 pm

puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
halimkjg wrote:
wah bagus tu...dapat cd FREE...aku org pertama booking...dah siap pos ye? tak pun bagi pada degaOne...

tak sabar nak dengar lagu.. Very Happy lol!

FREE?... waaa bagus tuuu... aku dari dulu tggu CD abg Lan atoz ni, maklumla klu pompuan yg datang hq trus je dia bagi by hand siap bagi name kad lagik...

geek
afro


lol! lol! ........agak2nya, klu pu3 yg dtg jumpa abg lan Rolling Eyes ........mcm mana yer degaone? mesti dpt free mcm2....... lol! lol!

Mau di baginya terus 10 point SPS 3 dgn 4 ... ...
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 5:50 pm

Very Happy Razz Sad sps 4 sekali da.... baik nye...mekaceh mekaceh..
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 6:46 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
halimkjg wrote:
wah bagus tu...dapat cd FREE...aku org pertama booking...dah siap pos ye? tak pun bagi pada degaOne...

tak sabar nak dengar lagu.. Very Happy lol!

FREE?... waaa bagus tuuu... aku dari dulu tggu CD abg Lan atoz ni, maklumla klu pompuan yg datang hq trus je dia bagi by hand siap bagi name kad lagik...

geek
afro


lol! lol! ........agak2nya, klu pu3 yg dtg jumpa abg lan Rolling Eyes ........mcm mana yer degaone? mesti dpt free mcm2....... lol! lol!

Mau di baginya terus 10 point SPS 3 dgn 4 ... ...


Rolling Eyes Rolling Eyes haaaaaa............boleh je......mekacih2....
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 6:47 pm

halimkjg wrote:
Very Happy Razz Sad sps 4 sekali da.... baik nye...mekaceh mekaceh..


abg halim..........utk pu3 je la........... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 8:22 pm

halimkjg wrote:
buat ape kat maju junction tu? kempen ke? haha...tp tgk kalau bro lan atozni kat pentas memang nokoh jadi YB dah... Suspect Arrow aku bodek tu tak reti2 ke... Question
haha halim... kalau lan jadi adun den kena tukar alamat tinggal.. lan future plan nak jadi adun tg karang kOt.. haha... lan bunga tiga kuntum penghias pentas tu hari dah berpunya ke haha...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   

Back to top Go down
 
[b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» How DVPS (Delivery Versus Payment System) will benefit to CSE.
» Dialog 4G network to be powered soon!
» Neural Network Approach for Market Prediction : Inputs
» Manipulators hail the new system upgrade
» Who is running our system? From economy to education.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: