Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 1:54 am

Admin wrote:
betul sesangat-sangat tu pu3

inilah masanya kita nk tgk upline kita bersusah2 utk anak2 buahnya........kata sume nk jadi jutawan, kena lah bantu-membantu...... Very Happy
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 2:38 am

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
betul sesangat-sangat tu pu3

inilah masanya kita nk tgk upline kita bersusah2 utk anak2 buahnya........kata sume nk jadi jutawan, kena lah bantu-membantu...... Very Happy
pasal diwar war kan jadi jutawan jutawan la ni puteri ramai yang nak jOin... den dengar ada yang tak dapat hubungi upline memasing... mebi mereka berada dilar kawasan kOt, mebi talian mObile phOne tak de cOverage kOt... hahaha
Back to top Go down
LayZie

LayZie

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 2:40 am

puteri_206 wrote:
LayZie wrote:
salam bro hemoh2..ade jwtn kosong x??sy nk carik kirje ni..dh 2bln tnm angur nie... scratch


Evil or Very Mad Evil or Very Mad dh berbuah ke anggur tu layzie Question Laughing


pasal xbebuah la tggu insentif yg byk sgt tu...adehh malangnye nasibku ini...td ade gak tepon upline..nape tutup hp??aduhh... scratch
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 6:22 am

layzie tel la HQ besok pagi dalam kul 11
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 7:12 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
betul sesangat-sangat tu pu3

inilah masanya kita nk tgk upline kita bersusah2 utk anak2 buahnya........kata sume nk jadi jutawan, kena lah bantu-membantu...... Very Happy
pasal diwar war kan jadi jutawan jutawan la ni puteri ramai yang nak jOin... den dengar ada yang tak dapat hubungi upline memasing... mebi mereka berada dilar kawasan kOt, mebi talian mObile phOne tak de cOverage kOt... hahaha


Laughing Laughing maybe terlalu bz ofill........... lol!
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 7:14 pm

LayZie wrote:
puteri_206 wrote:
LayZie wrote:
salam bro hemoh2..ade jwtn kosong x??sy nk carik kirje ni..dh 2bln tnm angur nie... scratch


Evil or Very Mad Evil or Very Mad dh berbuah ke anggur tu layzie Question Laughing


pasal xbebuah la tggu insentif yg byk sgt tu...adehh malangnye nasibku ini...td ade gak tepon upline..nape tutup hp??aduhh... scratch


kesian, sabo bebanyak yer layzie.......pu3 memahami... Very Happy
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 7:15 pm

Admin wrote:
layzie tel la HQ besok pagi dalam kul 11


Very Happy Very Happy haaa.........kan admin dah suruh kol.......... flower
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 9:00 pm

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
layzie tel la HQ besok pagi dalam kul 11


Very Happy Very Happy haaa.........kan admin dah suruh kol.......... flower
call admin cerita lain put3.. call bdc cerita lain... sama2 tidur tapi mimpi lain lain..
Back to top Go down
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 9:51 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
layzie tel la HQ besok pagi dalam kul 11


Very Happy Very Happy haaa.........kan admin dah suruh kol.......... flower
call admin cerita lain put3.. call bdc cerita lain... sama2 tidur tapi mimpi lain lain..

Ikutla yg paling ATAS ...
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty26th March 2008, 11:54 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Hemoh!Hemoh!Hemoh!

Hemoh!Hemoh!Hemoh!

Posts : 10
Join date : 2008-02-19

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty27th March 2008, 8:32 pm

Perhatian Leader2 Mygh2u

--------------------------------------------------------------------------------

Saya dapat info terbaru smalam!!!

Telah ada leader2 di Sykt MLM lain cuba menarik ahli2 MYGH2U dengan mengumpankan bahawa Biz MYGH2U akan bermasalah nanti.

Aper da!!!main taktir kotor. Saya dulu pun masa join pada September 2006 pun kena gak ngan taktik tu. Siap leader marangkrapu tu cakap MYGH2U ni paling kuat pun boleh bertahan sampai Bulan June 2007 jer....lepas tu lingkup.....!!!

Tapi alhamdulillah, kerana tidak mudah percaya kerana saya percaya MYGH2U mempunyai biz strategi yg cukup ampuh untuk menempuh peredaran zaman..dan ianya ternyata benar kerana MYGH2U terus bertahan dan terus berkembang sampai sekarang....

Pasal apa dengki???? pasal satu2nya MLM di Malaysia yg bayar cash terus ke akaun tanpa ada kerenah birokrasi......

Tapi kalau dah busuk hati tu kan....lu pikirla sendiri!!!!

SILA JAGA SAHABAT2 ANDA DALAM RANGKAIAN ANDA
__________________
Email: crushhide@yahoo.com YM: crushhide
Rizal 012-3649384/019-2714659-Selangor/N9/Johor
Penerangan PERCUMA!!!Tak kena bayar pun...


P/s : betul cakap degaone...saya pun tengah menunggu VSS ni.....hehehehehehe!!!
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty27th March 2008, 10:45 pm

biasalah hemohhemoh.............dh namanya MLM, mcm2 taktik la......... Smile
Back to top Go down
AyamKatik

AyamKatik

Posts : 3
Join date : 2008-02-20
Age : 38
Location : Maju Junction, Bintang Maju Commercial SDN BHD.

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Biasa le tu..   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty28th March 2008, 9:46 pm

Jangan katakan awak yang kena.. Da berlambak kat malaysia ni sume pun asyik terkena jer.. Termasuk AKU!! Hahahah.. kalau la aku tak dengar sangat pasti aku masih lagi menetap dibawah myGH2u, waktu tu bukan apa cuma angan² besar!! Takpe la, yang penting kita dah menyesal dengan perkara yang kita lakukan tahun lalu, kita jadikan iktibar la plak dalam tahun ni.. ooOo yea.. Jangan lupa..


Quote :
"Naik ataupun Jatuh myGH2u Tetap BersamaKu!"
ayamKatik!
Back to top Go down
http://www.budakampung.net
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty29th March 2008, 5:26 am

assaalamualaikum mr lan a to z,

saya nak tanya ttg insentif SPS2.

upline dan leader bgtau:

1 point = RM50 hingga RM250.

so nak tanya lan sendiri, betul ke jumlah yang dinyatakan tu atau ada rate yang lain atau tak de rate langsung?....actually, saya perkenalkan mygh2u kat kawan2, selalu juga sebut rate untuk point2 tu.....tapi bila cek dalam website, xde pula dinyatakan rate tu (mungkin saya terlepas pandang kot.....)...so sila la jawab....tq....
Back to top Go down
SenSei

SenSei

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty29th March 2008, 11:53 pm

allan wrote:
assaalamualaikum mr lan a to z,

saya nak tanya ttg insentif SPS2.

upline dan leader bgtau:

1 point = RM50 hingga RM250.

so nak tanya lan sendiri, betul ke jumlah yang dinyatakan tu atau ada rate yang lain atau tak de rate langsung?....actually, saya perkenalkan mygh2u kat kawan2, selalu juga sebut rate untuk point2 tu.....tapi bila cek dalam website, xde pula dinyatakan rate tu (mungkin saya terlepas pandang kot.....)...so sila la jawab....tq....




Kena jawab nih.... aku pun nak tau... Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty30th March 2008, 2:43 am

pu3 rasa pon baik bagi tau skali lg........takut ada yg dpt salah info plak.......pu3 nk bg tau Rolling Eyes memang pu3 x tau........ lol!
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty30th March 2008, 8:07 pm

puteri_206 wrote:
pu3 rasa pon baik bagi tau skali lg........takut ada yg dpt salah info plak.......pu3 nk bg tau Rolling Eyes memang pu3 x tau........ lol!

hendak ke derang bagi tau... kalau betul betul jujur kerana mencari keredhaan tuhan sila la beritau... den pun nak tau gak ni...
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty30th March 2008, 9:45 pm

allan wrote:
assaalamualaikum mr lan a to z,

saya nak tanya ttg insentif SPS2.

upline dan leader bgtau:

1 point = RM50 hingga RM250.

so nak tanya lan sendiri, betul ke jumlah yang dinyatakan tu atau ada rate yang lain atau tak de rate langsung?....actually, saya perkenalkan mygh2u kat kawan2, selalu juga sebut rate untuk point2 tu.....tapi bila cek dalam website, xde pula dinyatakan rate tu (mungkin saya terlepas pandang kot.....)...so sila la jawab....tq....


Sebenarnya dah banyak kali bagitau... pengiraan insentif SPS2 adalah seperti berikut:

- antara RM12 - RM20 x Tan Metrik pada bulan itu dan dibahagikan berdasarkan point kepada ahli yang layak.
- RM12 -RM20 adalah berdasarkan harga pasaran besi. Pada masa ini ialah RM20 diambil kira.
- Contoh: a) jumlah ahli yang layak terima insentif bulan itu ialah seramai 100 org dan jumlah point ialah 1000
b) jumlah Tan Metrik penghantaran bulan itu ialah 100 MT
Maka: RM20 x 100MT = RM2000
RM2000 / 1000 point = RM2
oleh itu: 1 point bersamaan RM2
- ini adalah merupakan contoh pengiraan.
Sebenarnya kalau nak bercerita pada kawan-kawan kenapa tak diberi penekanan mengenai Buy Back Policy.. cukup setahun daripada penerimaan insentif pertama, ahli boleh jual balik BC mereka dan perolehi 3 kali ganda kepada yang layak.
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty30th March 2008, 11:06 pm

wooooooooooo..........lupa la admin, byk sgt benda nk dpk.......
Back to top Go down
khadam01



Posts : 11
Join date : 2008-02-05
Location : Sabah, Sarawak

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: leaders sykt lain ambik kesempatan   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty31st March 2008, 5:21 am

Klu pasal ambik kesempatan memang saya selalu jumpa sejak dulu lagi. Saya tak kisah sgt hal tersebut sebab bagus juga kadang-kala ada juga peluang2 yg baik dtg yg boleh kita buat yg mana tak bertembung dgn biz kita sehingga hilang fokus.
Klu boleh bergerak secara sinergi macam herba2 dlm venergy tu maka tak jadi hal.
Yg jadi isu ialah adab dan akhlaq kita sebagai networker. Kena jaga etika kita.
Ini tidak ada yg saya jumpa terus cakap yg company saya join dah matilah dsbnya padahal saya masih lagi dok dengar sms kata congratulations....hari2.
So, klu guna taktik kotor dan fitnah ni elok jgn joinlah. klu join pun jgn join bawah leader sebegitu. Biasanya tu jenis yg hit and run saja bukan jaga downline. tak ada cita2 nak berjaya bersama. yg penting dia dpt . dia bukannya fikirkan yg dia nak buat duit sehingga dpt passive income long term. dia fikir jangka pendek saja.
Itulah yg mula menipu dsbnya...
styyle main kaki fitnah ni adalah benda yg jahiliah. kita jgn amalkan. Begitu juga yg jenis kau join aku aku join kau sebab klu semata nak dpt org tu jadi downline gitu saja buat apa? kita harus ada niat agar klu org tu join kita, kita nak train dia klu dia ikut tertib dan mahu berusaha sehingga berjaya bersama. Itulah maksudnya see u at the top....bukannya see u from the top!!
senjata utama seorg networker sampai bila2 ialah maruah dan reputasi dia. Ini kita semua kena jaga walau di mana saja kita berniaga...
Back to top Go down
http://www.dreamalivenetwork.com/khadam01
SenSei

SenSei

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty31st March 2008, 9:34 am

khadam01 wrote:
Klu pasal ambik kesempatan memang saya selalu jumpa sejak dulu lagi. Saya tak kisah sgt hal tersebut sebab bagus juga kadang-kala ada juga peluang2 yg baik dtg yg boleh kita buat yg mana tak bertembung dgn biz kita sehingga hilang fokus.
Klu boleh bergerak secara sinergi macam herba2 dlm venergy tu maka tak jadi hal.
Yg jadi isu ialah adab dan akhlaq kita sebagai networker. Kena jaga etika kita.
Ini tidak ada yg saya jumpa terus cakap yg company saya join dah matilah dsbnya padahal saya masih lagi dok dengar sms kata congratulations....hari2.
So, klu guna taktik kotor dan fitnah ni elok jgn joinlah. klu join pun jgn join bawah leader sebegitu. Biasanya tu jenis yg hit and run saja bukan jaga downline. tak ada cita2 nak berjaya bersama. yg penting dia dpt . dia bukannya fikirkan yg dia nak buat duit sehingga dpt passive income long term. dia fikir jangka pendek saja.
Itulah yg mula menipu dsbnya...
styyle main kaki fitnah ni adalah benda yg jahiliah. kita jgn amalkan. Begitu juga yg jenis kau join aku aku join kau sebab klu semata nak dpt org tu jadi downline gitu saja buat apa? kita harus ada niat agar klu org tu join kita, kita nak train dia klu dia ikut tertib dan mahu berusaha sehingga berjaya bersama. Itulah maksudnya see u at the top....bukannya see u from the top!!
senjata utama seorg networker sampai bila2 ialah maruah dan reputasi dia. Ini kita semua kena jaga walau di mana saja kita berniaga...




Saya budak baru belajar... sunny sunny sunny
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty31st March 2008, 5:15 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Hemoh!Hemoh!Hemoh!

Hemoh!Hemoh!Hemoh!

Posts : 10
Join date : 2008-02-19

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty31st March 2008, 11:53 pm

MLM tanpa menaja...Itu lah MYGH2U...memang kami war2kan plan insentif tanpa menaja 36 bulan....semua yg join akan dapat sijil kecuali yg jadi ahli Bronze (pasal tak dak BBO).....

Insentif memang syarikat beri pada semua ahli....tapi itu hak syarikat....anggaran pengiraan memang menarik dimana 1 point boleh cecah ke RM200...tapi itu hanyalah anggaran sahaja....keputusan muktamad adalah di pihak syarikat....kerana itulah MYGH2U menyediakan Buy Back Option setinggi 300%(dijamin oleh Syarikat)...andaikata insentif yg diberikan Syarikat tak memuaskan....cukup 12 bulan insentif diterima...kita boleh jual semula untuk mendapatkan kembali modal kita (dan dapat untung lagi)....so...takder istilah modal lebur dalam MYGH2U...cuma kena bersabar menunggu sahaja...
Sabar pun tak boleh??? so, jangan terjun ke dunia perniagaan...

Dunia perniagaan ni ibarat satu kolam air...kita tak tahu sedalam mana kolam tu selagi kita tak terjun ke dalamnya....andai kita terjun dengan batu..maka tenggelamlah kita...tapi kalau terjun dengan sabut...insyaallah timbul....tapi, zaman skarang ni batu pun dah ada yg timbul dalam air....

Tiada satu jaminan pun dalam perniagaan yg mengatakan kita akan berjaya 100%, cuma kita berpegang pada 9/10 rezeki itu dari perniagaan....kita cuba berharap pada nasib....kerana nasib itu lahir dari 99% usaha + 1% peluang...dan kerana tiada jaminan yg anda akan berjaya dalam perniagaan, maka MYGH2U menyediakan plan insentif tanpa menaja...sekurang2nya jika anda memang tak dapat nak berjaya dalam menaja,generate income hari2, anda tetap ada income, dan modal anda akan dikembalikan semula bila cukup tempoh....ok aper???

Kenapa cina berniaga...kerana dia ikut sunnah rasulullah...kenapa kita banyak kerja makan gaji...kerana takut dilambung ombak...kerana telah dimomokkan dari dulu supaya blajar pandai2 nanti dah besar boleh dapat kerja ngan gaji besar....tapi takper....alhamdulillah kita skarang dah sedar...perubahan dah ada dalam diri kita....cuma usaha jer kena lebih....insyaallah....jika kita buat betul...hasil pasti betul!!!!

Maaf berceloteh panjang.....

"Jika takut dengan kegagalan, usah berbicara tentang perjuangan"

rizal012-3649384/019-2714659YM : crushhide
Back to top Go down
SenSei

SenSei

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty1st April 2008, 2:22 am

Hemoh!Hemoh!Hemoh! wrote:
MLM tanpa menaja...Itu lah MYGH2U...memang kami war2kan plan insentif tanpa menaja 36 bulan....semua yg join akan dapat sijil kecuali yg jadi ahli Bronze (pasal tak dak BBO).....

Insentif memang syarikat beri pada semua ahli....tapi itu hak syarikat....anggaran pengiraan memang menarik dimana 1 point boleh cecah ke RM200...tapi itu hanyalah anggaran sahaja....keputusan muktamad adalah di pihak syarikat....kerana itulah MYGH2U menyediakan Buy Back Option setinggi 300%(dijamin oleh Syarikat)...andaikata insentif yg diberikan Syarikat tak memuaskan....cukup 12 bulan insentif diterima...kita boleh jual semula untuk mendapatkan kembali modal kita (dan dapat untung lagi)....so...takder istilah modal lebur dalam MYGH2U...cuma kena bersabar menunggu sahaja...
Sabar pun tak boleh??? so, jangan terjun ke dunia perniagaan...

Dunia perniagaan ni ibarat satu kolam air...kita tak tahu sedalam mana kolam tu selagi kita tak terjun ke dalamnya....andai kita terjun dengan batu..maka tenggelamlah kita...tapi kalau terjun dengan sabut...insyaallah timbul....tapi, zaman skarang ni batu pun dah ada yg timbul dalam air....

Tiada satu jaminan pun dalam perniagaan yg mengatakan kita akan berjaya 100%, cuma kita berpegang pada 9/10 rezeki itu dari perniagaan....kita cuba berharap pada nasib....kerana nasib itu lahir dari 99% usaha + 1% peluang...dan kerana tiada jaminan yg anda akan berjaya dalam perniagaan, maka MYGH2U menyediakan plan insentif tanpa menaja...sekurang2nya jika anda memang tak dapat nak berjaya dalam menaja,generate income hari2, anda tetap ada income, dan modal anda akan dikembalikan semula bila cukup tempoh....ok aper???

Kenapa cina berniaga...kerana dia ikut sunnah rasulullah...kenapa kita banyak kerja makan gaji...kerana takut dilambung ombak...kerana telah dimomokkan dari dulu supaya blajar pandai2 nanti dah besar boleh dapat kerja ngan gaji besar....tapi takper....alhamdulillah kita skarang dah sedar...perubahan dah ada dalam diri kita....cuma usaha jer kena lebih....insyaallah....jika kita buat betul...hasil pasti betul!!!!

Maaf berceloteh panjang.....

"Jika takut dengan kegagalan, usah berbicara tentang perjuangan"

rizal012-3649384/019-2714659YM : crushhide





Harap2 menjadi la MyGH2U ni. InsyaAllah....
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty1st April 2008, 6:08 am

Laughing Laughing aamiinnnnnnnn...........
Back to top Go down
Sponsored content




Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 12 Empty

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 12 of 16Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: