Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kisah 3 Watak Dalam Networking

Go down 
AuthorMessage
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Kisah 3 Watak Dalam Networking   14th March 2008, 1:07 am

Ada 3 jenis org yg selalu kita jumpa dalam market :-

1) Org yg nk cari Duit Banyak / Lebih
2) Org yg Memang Dah Ada Duit Banyak / Lebih
3) Si Lebai Malang ( Jumpa sorg, KANTOI, Jumpa 10, KANTOI, Jumpa 1000 KANTOI gak! )

Pelan Pemasaran Mygh2u Ada Kekuatan Untuk Convince 3 Watak Di Atas. Tiada CALON LEBAI MALANG di mygh2u kerana walaupun GAGAL, Lebai Malang masih layak terima Insentif Bulanan. Kalau rasa2 TAUBAT NASUHAH tak nak terlibat dgn Networking lagi disebabkan memang TAK BOLEH BUAT, surrender keahlian ..... Syarikat Bayar Balik Modal. Tiada istilah MODAL HANGUS. Kalau masuk pakej PLATINUM, syarikat bayar 3 KALI GANDA.

Bagi Kelompok yang mmg dah ADA DUIT, tawarkan je PAKEJ MASTER PLATINUM, duduk diam2, ambik produk, guna sendiri, layan INSENTIF BULANAN 90 Point selama 36 BULAN, support kelompok di atas yg memang tercari2 income TAMBAHAN. Cukup masa, rasa2 bosan / surrender keahlian, dapat balik 3 KALI GANDA, Nak tunggu lagi? Letak kat bank berapa sgt .... Fikir2kan ...

Kelompok PERTAMA ... kelompok ini adalah Fokus Utama Syarikat. Bila dah ada 2 kelompok di atas, PANDAI-PANDAILAH buat keputusan. Tak reti2 lagi .... join lah apa pakej pun yg termampu, cari org2 yg di atas ......

Sekian.

LANN A TO Z
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   14th March 2008, 2:34 am

lol! lol! lol! ..........baik cikgu LAN... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   16th March 2008, 11:00 pm

puteri_206 wrote:
lol! lol! lol! ..........baik cikgu LAN... Twisted Evil

Sama-sama ....
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 12:57 am

Dah memang dorang taknak join pun tak leh wat pe gak... so carila lebai malang yg lain...
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 1:09 am

degaOne wrote:
Dah memang dorang taknak join pun tak leh wat pe gak... so carila lebai malang yg lain...

Tak dapek den nk nolong. Semalang2 Azwe, ada lagi yg lebih malang rupanya ..... sian.
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 7:26 am

Very Happy assalammualaikumwarahmutalhiwabarakatuh........

saya cuma nak bagitau....baru2 ni saya dapat detect 2 company yang klon sistem biznes mcm Mygh2u......
sebijik!!!

So, apa tindakan Mygh2u utk mengatasi pesaing2 yang makin bertambah ni?........
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 7:59 am

allan wrote:
Very Happy assalammualaikumwarahmutalhiwabarakatuh........

saya cuma nak bagitau....baru2 ni saya dapat detect 2 company yang klon sistem biznes mcm Mygh2u......
sebijik!!!

So, apa tindakan Mygh2u utk mengatasi pesaing2 yang makin bertambah ni?........

Persaingan yg sihat tak pe lah... cuma orang yg ada akal fikiran dan dapat menilai je yg boleh pilih mana MLM yg bagus mcm myGH2u ni .. tapi klu da memang sama gak konsep dan kePOWERannya bagi aku elok myGH2u buat sesuatu, maksud aku hebatkan lagi plan sedia adala macam duit bonus hantar terus ke rumah ke huhuhuhuhu....

Sleep
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 8:54 am

degaOne wrote:
allan wrote:
Very Happy assalammualaikumwarahmutalhiwabarakatuh........

saya cuma nak bagitau....baru2 ni saya dapat detect 2 company yang klon sistem biznes mcm Mygh2u......
sebijik!!!

So, apa tindakan Mygh2u utk mengatasi pesaing2 yang makin bertambah ni?........

Persaingan yg sihat tak pe lah... cuma orang yg ada akal fikiran dan dapat menilai je yg boleh pilih mana MLM yg bagus mcm myGH2u ni .. tapi klu da memang sama gak konsep dan kePOWERannya bagi aku elok myGH2u buat sesuatu, maksud aku hebatkan lagi plan sedia adala macam duit bonus hantar terus ke rumah ke huhuhuhuhu....

Sleep


hantar ke rumah mana boleh....banyak tu...lebih baik masuk bank lagi selamat...aku rasa kan, lebih baik mygh2u cepatkan tempoh utk dapat insentif...skg 5 bulan lepas join dpt insentif...apa kata kalau kurangkan jadi 5 minggu ke, 5 hari ke...5 saat ke...he..he...he.....

larikkkkk!!!!.....
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 9:46 am

dah bagi betis nak yg atas peha...kalau ada pesaing pun okle tu..bermakna mygh2u bukan calang biz,sampai ada org nak klon...lagipun nak yg otai ke nak yang petai..?kalau bini lainlah mesti nak selalu dengan yang baru..keh keh keh bounce Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 7:03 pm

allan wrote:
degaOne wrote:
allan wrote:
Very Happy assalammualaikumwarahmutalhiwabarakatuh........

saya cuma nak bagitau....baru2 ni saya dapat detect 2 company yang klon sistem biznes mcm Mygh2u......
sebijik!!!

So, apa tindakan Mygh2u utk mengatasi pesaing2 yang makin bertambah ni?........

Persaingan yg sihat tak pe lah... cuma orang yg ada akal fikiran dan dapat menilai je yg boleh pilih mana MLM yg bagus mcm myGH2u ni .. tapi klu da memang sama gak konsep dan kePOWERannya bagi aku elok myGH2u buat sesuatu, maksud aku hebatkan lagi plan sedia adala macam duit bonus hantar terus ke rumah ke huhuhuhuhu....

Sleep


hantar ke rumah mana boleh....banyak tu...lebih baik masuk bank lagi selamat...aku rasa kan, lebih baik mygh2u cepatkan tempoh utk dapat insentif...skg 5 bulan lepas join dpt insentif...apa kata kalau kurangkan jadi 5 minggu ke, 5 hari ke...5 saat ke...he..he...he.....

larikkkkk!!!!.....

Kalau nak mcm tu boleh, tapi Buy BAck tarak, Bonus pun tarak.. mau?.. heheh
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 7:05 pm

halimkjg wrote:
dah bagi betis nak yg atas peha...kalau ada pesaing pun okle tu..bermakna mygh2u bukan calang biz,sampai ada org nak klon...lagipun nak yg otai ke nak yang petai..?kalau bini lainlah mesti nak selalu dengan yang baru..keh keh keh bounce Twisted Evil

dey apa pegi ke bini daaa... dari bini baru elok lagi bini sedia ada heheeh ...
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 7:56 pm

degaOne wrote:
halimkjg wrote:
dah bagi betis nak yg atas peha...kalau ada pesaing pun okle tu..bermakna mygh2u bukan calang biz,sampai ada org nak klon...lagipun nak yg otai ke nak yang petai..?kalau bini lainlah mesti nak selalu dengan yang baru..keh keh keh bounce Twisted Evil

dey apa pegi ke bini daaa... dari bini baru elok lagi bini sedia ada heheeh ...

selalu yg baru bermaksud disini adalah perisa baru...keh keh keh...
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   17th March 2008, 8:47 pm

halimkjg wrote:
degaOne wrote:
halimkjg wrote:
dah bagi betis nak yg atas peha...kalau ada pesaing pun okle tu..bermakna mygh2u bukan calang biz,sampai ada org nak klon...lagipun nak yg otai ke nak yang petai..?kalau bini lainlah mesti nak selalu dengan yang baru..keh keh keh bounce Twisted Evil

dey apa pegi ke bini daaa... dari bini baru elok lagi bini sedia ada heheeh ...

selalu yg baru bermaksud disini adalah perisa baru...keh keh keh...

Ceh!! cakap belakang berani laa... hehehe
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   18th March 2008, 12:19 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   18th March 2008, 9:59 pm

puteri_206 wrote:
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kalu belakang yg cakap dia ada bau bro.... affraid
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   19th March 2008, 8:20 am

halimkjg wrote:
puteri_206 wrote:
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kalu belakang yg cakap dia ada bau bro.... affraid

Tapi klu belakang bini baru yg cakap, bau dia semua wangiiii!!!!
Back to top Go down
View user profile
viewcutimalaysia



Posts : 2
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   19th March 2008, 10:39 pm

affraid mudah-mudahan lah esok dah dapat yek, kami dah tunggu-tunggu nih...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   20th March 2008, 6:48 pm

degaOne wrote:
halimkjg wrote:
puteri_206 wrote:
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kalu belakang yg cakap dia ada bau bro.... affraid

Tapi klu belakang bini baru yg cakap, bau dia semua wangiiii!!!!


Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   1st July 2008, 12:51 am

mana derang yang hebat hebat ni.... sudah tak da telOr ke?
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   1st July 2008, 3:17 am

affraid affraid Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kisah 3 Watak Dalam Networking   

Back to top Go down
 
Kisah 3 Watak Dalam Networking
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Where are we heading SRI LANKA?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: