Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next
AuthorMessage
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty23rd March 2008, 8:34 pm

Ofill3 wrote:
halimkjg wrote:
aku sambung karang...aku sambung karang...haaaa....cakap senangla,kalau kata KERAMAT tu tunjukkanlah keKERAMATANnya...kalau keramat kolumpo tu lainla.... Exclamation

huh... degaOne.. tu hal akaun tumpang.. yang aku guna akaun aku sendiri ni apa hal nya... pasal 50 ringgit aku nak pg bank berkali kali ke... kalau seribu dua ribu tu serOnOk jugak la... ni hampeh pun tarak...

...kan aku ada cakap tuuu ... or2 bawah aku yg tak tumpang akaun pun tak dapat lai ,so aku da mintak dorang sabar sbb HQ tengah berusaha tu ...

Ko pun sabar ye, dapat punya... lagi pun da ko tau duit tu tak banyak yg beribu2 kali ko g chk tu wat pe kat ATM? duit minyak da xde ke?
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty23rd March 2008, 9:21 pm

degaOne wrote:
Ofill3 wrote:
halimkjg wrote:
aku sambung karang...aku sambung karang...haaaa....cakap senangla,kalau kata KERAMAT tu tunjukkanlah keKERAMATANnya...kalau keramat kolumpo tu lainla.... Exclamation

huh... degaOne.. tu hal akaun tumpang.. yang aku guna akaun aku sendiri ni apa hal nya... pasal 50 ringgit aku nak pg bank berkali kali ke... kalau seribu dua ribu tu serOnOk jugak la... ni hampeh pun tarak...

...kan aku ada cakap tuuu ... or2 bawah aku yg tak tumpang akaun pun tak dapat lai ,so aku da mintak dorang sabar sbb HQ tengah berusaha tu ...

Ko pun sabar ye, dapat punya... lagi pun da ko tau duit tu tak banyak yg beribu2 kali ko g chk tu wat pe kat ATM? duit minyak da xde ke?
kalau setakat rm 50 tu tak besar mana degaOne... sebulan gaji den leh suppOrt penghidupan den dua bulan... cakap tu kurang cantik tu degaOne.. hehehe.. den ni jenis pegang janji, dengan den kalau dah berjanji jangan buat main main hehe
Back to top Go down
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty23rd March 2008, 10:16 pm

Ofill3 wrote:
degaOne wrote:
Ofill3 wrote:
halimkjg wrote:
aku sambung karang...aku sambung karang...haaaa....cakap senangla,kalau kata KERAMAT tu tunjukkanlah keKERAMATANnya...kalau keramat kolumpo tu lainla.... Exclamation

huh... degaOne.. tu hal akaun tumpang.. yang aku guna akaun aku sendiri ni apa hal nya... pasal 50 ringgit aku nak pg bank berkali kali ke... kalau seribu dua ribu tu serOnOk jugak la... ni hampeh pun tarak...

...kan aku ada cakap tuuu ... or2 bawah aku yg tak tumpang akaun pun tak dapat lai ,so aku da mintak dorang sabar sbb HQ tengah berusaha tu ...

Ko pun sabar ye, dapat punya... lagi pun da ko tau duit tu tak banyak yg beribu2 kali ko g chk tu wat pe kat ATM? duit minyak da xde ke?
kalau setakat rm 50 tu tak besar mana degaOne... sebulan gaji den leh suppOrt penghidupan den dua bulan... cakap tu kurang cantik tu degaOne.. hehehe.. den ni jenis pegang janji, dengan den kalau dah berjanji jangan buat main main hehe

ok laa. g buat surat ke HQ mintak BBO ko tu di cepatkan sikit ....
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty23rd March 2008, 11:14 pm

tak pe degaOne... tak perlu buat surat, lambat pun tak pe... den bukan apa hanya den nak tunjuk kan bukti pada member member, ada gak yang nak masuk tapi derang nak bukti, itu je...
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty24th March 2008, 6:16 am

pihak syarikat boleh tolong check status insentif untuk ofill kalau ofill bagi no. kad pengenalan...
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty24th March 2008, 6:33 am

nasbina wrote:
BETUL KE ADA LOMBONG BIJIH KAT INDON TUUUU...... ATAUUUU....... HANYA GIMIK SEMATA-MATA. NAK TULIS, SAPA PUN LEH TULIS. SAYA LEH TULIS ADA LOMBONG. SAPA TAU. GAMBAR? CARI LE MANA-MANA GAMBAR LOMBONG, UPLOAD MASUK, KATA LE LOMBONG TU SAYA PUNYA. HAAAAAAAAA... LEH CAYA TAK? SAYA ADA LOMBONG. alien Evil or Very Mad


cuba nasbina check surat perjanjian perlombongan di bahagian muat turun... semuanya adalah disahkan oleh Kerajaan Indonesia...
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty24th March 2008, 9:21 am

Admin wrote:
nasbina wrote:
BETUL KE ADA LOMBONG BIJIH KAT INDON TUUUU...... ATAUUUU....... HANYA GIMIK SEMATA-MATA. NAK TULIS, SAPA PUN LEH TULIS. SAYA LEH TULIS ADA LOMBONG. SAPA TAU. GAMBAR? CARI LE MANA-MANA GAMBAR LOMBONG, UPLOAD MASUK, KATA LE LOMBONG TU SAYA PUNYA. HAAAAAAAAA... LEH CAYA TAK? SAYA ADA LOMBONG. alien Evil or Very Mad


cuba nasbina check surat perjanjian perlombongan di bahagian muat turun... semuanya adalah disahkan oleh Kerajaan Indonesia...

Semua orang dah lupa benda ni .... so sila semak balik yer
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty24th March 2008, 7:40 pm

Admin wrote:
pihak syarikat boleh tolong check status insentif untuk ofill kalau ofill bagi no. kad pengenalan...
tidak mengapa admin... nanti den tanya sharulfizam adam... jangan cabOt lari sudah la... sizakir senyap terus... hahahaha mana mau lari
Back to top Go down
halimkjg

halimkjg

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty24th March 2008, 7:58 pm

Ofill3 wrote:
Admin wrote:
pihak syarikat boleh tolong check status insentif untuk ofill kalau ofill bagi no. kad pengenalan...
tidak mengapa admin... nanti den tanya sharulfizam adam... jangan cabOt lari sudah la... sizakir senyap terus... hahahaha mana mau lari

dorang tak lari kemana tu bro...ada aje..kecuali kompani lari tu lainlah...tapi kalau kompani lari pada BDC ngan Leader janganla lari ye? hang pi balai je...kalau tak nyerah pi buat report dah la...pastu pi carik ofill3 plak..

~ jauhkan dari musibah
Back to top Go down
jutawanzuhud



Posts : 3
Join date : 2008-03-24

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty24th March 2008, 8:00 pm

Ofill3 wrote:
Admin wrote:
pihak syarikat boleh tolong check status insentif untuk ofill kalau ofill bagi no. kad pengenalan...
tidak mengapa admin... nanti den tanya sharulfizam adam... jangan cabOt lari sudah la... sizakir senyap terus... hahahaha mana mau lari

Tak sedap hati sehari dua nie.. rasa macam dah gelap gambo ler mygh2u. BDH aku pun senyap jer ... kenapa & mengapa.

Brader ingat ler dunia nie tak der yang kekal.... insentif tu dah ler kecik..lambat pulak..
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty24th March 2008, 8:06 pm

halimkjg wrote:
Ofill3 wrote:
Admin wrote:
pihak syarikat boleh tolong check status insentif untuk ofill kalau ofill bagi no. kad pengenalan...
tidak mengapa admin... nanti den tanya sharulfizam adam... jangan cabOt lari sudah la... sizakir senyap terus... hahahaha mana mau lari

dorang tak lari kemana tu bro...ada aje..kecuali kompani lari tu lainlah...tapi kalau kompani lari pada BDC ngan Leader janganla lari ye? hang pi balai je...kalau tak nyerah pi buat report dah la...pastu pi carik ofill3 plak..

~ jauhkan dari musibah
tu la pasal nya halim... sampai datang Opis den, bawak cd bawak salinan semua nya... sampai masa nya senyap, janji dengan den itu ini... tak pe tak pe hahaha, nak cari den meh le datang serdang ni halim... leh ngeteh sama kat seri serdang ke... bOleh kita gelak sama sama hahahaha
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 12:16 am

Rolling Eyes Rolling Eyes No No
Back to top Go down
jutawanzuhud



Posts : 3
Join date : 2008-03-24

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 12:20 am

puteri_206 wrote:
Rolling Eyes Rolling Eyes No No

Eh mana thread yang brader kita tulis malam tadi ?? dah kena padam??? jangan double standard ler brader..
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 12:23 am

apa dia jutawanzuhud............pu3 x paham la.......
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 12:52 am

jutawanzuhud wrote:
puteri_206 wrote:
Rolling Eyes Rolling Eyes No No

Eh mana thread yang brader kita tulis malam tadi ?? dah kena padam??? jangan double standard ler brader..

trOmpet antik tadi ke... a ah dah tak dO... dah kOnO delete... tapi den adO dah save awal awal... hehe
Back to top Go down
jutawanzuhud



Posts : 3
Join date : 2008-03-24

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 12:57 am

puteri_206 wrote:
apa dia jutawanzuhud............pu3 x paham la.......

malam tadi ader sorang berader tlis thread berkaitan ******* mygh .. kat mana thread tu huh
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:02 am

Kalau nak bincang kat forum ni.. mintak bincang baik-baik.. tak perlu buat fitnah... sebaik-baiknya siasat dulu bukannya main cakap je ye!
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:03 am

jutawanzuhud wrote:
puteri_206 wrote:
apa dia jutawanzuhud............pu3 x paham la.......

malam tadi ader sorang berader tlis thread berkaitan ******* mygh .. kat mana thread tu huh

Da dalam recycle Bin ler...


Jom Malam ni ke HQ ramai2 ada preview n sekali dapatkan info terkini ....

farao flower
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:15 am

Betul tu degaOne... Mari lah datang ke HQ ramai-ramai untuk mengetahui secara terperinci segala permasalahan yang timbul... Ini adalah salah satu jalan penyelesaian daripada pendam tanpa mengetahui jawapan yang sebenar... forum ni pun salah satu cara jugak tapi biasanya bila dah seminggu dua orang akan tanya soalan yang sama jugak... penat jugak nak menjawab benda yang sama... dan seelok-eloknya dengar sendiri secara bersemuka..
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:30 am

degaOne wrote:
jutawanzuhud wrote:
puteri_206 wrote:
apa dia jutawanzuhud............pu3 x paham la.......

malam tadi ader sorang berader tlis thread berkaitan ******* mygh .. kat mana thread tu huh

Da dalam recycle Bin ler...


Jom Malam ni ke HQ ramai2 ada preview n sekali dapatkan info terkini ....

farao flower


oooooooooo lol!
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:32 am

Admin wrote:
Betul tu degaOne... Mari lah datang ke HQ ramai-ramai untuk mengetahui secara terperinci segala permasalahan yang timbul... Ini adalah salah satu jalan penyelesaian daripada pendam tanpa mengetahui jawapan yang sebenar... forum ni pun salah satu cara jugak tapi biasanya bila dah seminggu dua orang akan tanya soalan yang sama jugak... penat jugak nak menjawab benda yang sama... dan seelok-eloknya dengar sendiri secara bersemuka..


Very Happy Very Happy betul tu admin, sapa x puas hati g HQ bersemuka baik2..........sambil2 tu dpt merapatkan hubungan silaturrahim... queen
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:41 am

puteri pernah datang ke HQ ke tak ni? Very Happy
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:52 am

Admin wrote:
puteri pernah datang ke HQ ke tak ni? Very Happy

x penah lg....nape admin.......
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 1:55 am

DegaOne... downline ko Pn. Jamaliah call HQ.. aku dah tukar akaun bank dia ke akaun dia sendiri dan dia kata dia tak tau pun pasal kalau menaja boleh dapat bonus... banyak lagi info yang dia tak tau... macamana ni! agaknya jauh dari ko kot... ada lagi tak Downline ko yang masih belum tukar akaun sendiri scratch
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty25th March 2008, 2:06 am

Admin wrote:
DegaOne... downline ko Pn. Jamaliah call HQ.. aku dah tukar akaun bank dia ke akaun dia sendiri dan dia kata dia tak tau pun pasal kalau menaja boleh dapat bonus... banyak lagi info yang dia tak tau... macamana ni! agaknya jauh dari ko kot... ada lagi tak Downline ko yang masih belum tukar akaun sendiri scratch


haaaaa.....selama ni dia bg account pe? aik degaone....ini mcm nama bos ko Rolling Eyes Rolling Eyes ada org yg sama...
Back to top Go down
Sponsored content




Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 10 Empty

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 10 of 16Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: