Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next
AuthorMessage
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty14th March 2008, 2:37 am

halimkjg wrote:
puteri_206 wrote:
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

awat pepagi jumaat dah sedeh ni sang puteri...malam tadi gadoh ke? Embarassed



iisshh.....abg halim ni, ke situ plak..... Mad Mad x la........pu3 sedey jer.....buah hati pu3 x, dia g kursus la........

flower
Back to top Go down
halimkjg

halimkjg

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty14th March 2008, 6:57 am

oh...xpelah pi kursusje bukan pi benikahpun...hehe jgn mare..

ni tengah tunggu abg Admin bagi info pasal pelancaran kat indon ni tak dapat2 lagini.. Shocked
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty16th March 2008, 9:31 pm

Buat masa ni tak dapat nak tanya dan bincang pada CEO sebab beliau tidak sihat... Sekarang ni pun ada kat Hospital Sg. Buloh.
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
halimkjg

halimkjg

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty16th March 2008, 10:51 pm

Admin wrote:
Buat masa ni tak dapat nak tanya dan bincang pada CEO sebab beliau tidak sihat... Sekarang ni pun ada kat Hospital Sg. Buloh.

la pulak..sakit ape ye ceo kita tu? pada kawan2 yg dekat2 sana pergilah lawat ceo ye,sian ceo...sakit dah dia,dekat2 paydayni sampai demam2 plak... kirim salam pada yang pi jengok..
Back to top Go down
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty17th March 2008, 1:01 am

3 HARI LAGI INSENTIF PERTAMA SPS 1 AKAN DIBERI ...


SAMA SAMA TUNGGU & SAKSIKAN!!!
Back to top Go down
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty17th March 2008, 1:05 am

halimkjg wrote:
Admin wrote:
Buat masa ni tak dapat nak tanya dan bincang pada CEO sebab beliau tidak sihat... Sekarang ni pun ada kat Hospital Sg. Buloh.

la pulak..sakit ape ye ceo kita tu? pada kawan2 yg dekat2 sana pergilah lawat ceo ye,sian ceo...sakit dah dia,dekat2 paydayni sampai demam2 plak... kirim salam pada yang pi jengok..

PEMBETULAN :-

CEO berada di Putra Medical Centre, Bukit Rahman Putra, Sg Buloh. Wad 5. Kalo ada masa jenguk2 la. dah lama gak dia x sihat, cuma x bgtau je ..... saya dah jenguk, so far so good. Doakan dia cepat sembuh dan kembali berjuang dlm dunia perniagaan.

Lann A to Z
Back to top Go down
seSunguT



Posts : 2
Join date : 2008-03-06

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty17th March 2008, 12:04 pm

degaOne wrote:
3 HARI LAGI INSENTIF PERTAMA SPS 1 AKAN DIBERI ...


SAMA SAMA TUNGGU & SAKSIKAN!!!



aku dh x sabaq dh ni..poket pn dh pokai...nak tunggu msg masuk ke br bleh pi cek duit @ blind2 morning dh ader duit..eehehh cheers
Back to top Go down
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty17th March 2008, 6:59 pm

seSunguT wrote:
degaOne wrote:
3 HARI LAGI INSENTIF PERTAMA SPS 1 AKAN DIBERI ...


SAMA SAMA TUNGGU & SAKSIKAN!!!



aku dh x sabaq dh ni..poket pn dh pokai...nak tunggu msg masuk ke br bleh pi cek duit @ blind2 morning dh ader duit..eehehh cheers

Menurut BDC group aku, kita akan dapat SMS Insentif tu masuk .. so nantikan je la yer..

farao
Back to top Go down
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 43

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty18th March 2008, 5:38 am

study Menghitung hari!!!! esok 19hb dan lusa 20hb jangan lupa menyambut maulidur rasul ditambah lagi dalam hari yg penuh keberkatan kita dapat bonus sps1 yg pertama...... harapnya dapatlah besar c kit!!! alhamdullillah... Amin.
Back to top Go down
jibek



Posts : 9
Join date : 2008-03-12
Age : 49
Location : land below the wind

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty18th March 2008, 8:41 am

wawa_3597 wrote:
study Menghitung hari!!!! esok 19hb dan lusa 20hb jangan lupa menyambut maulidur rasul ditambah lagi dalam hari yg penuh keberkatan kita dapat bonus sps1 yg pertama...... harapnya dapatlah besar c kit!!! alhamdullillah... Amin.



bom Arrow dah lama aku menghitung hari, akhirnya akan kesampaian juga tanggal yang dinanti2 kan
Back to top Go down
http://www.21quest.com/ref;zulkifligroup
LayZie

LayZie

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty18th March 2008, 10:53 am

yahoo.. cheers abg2 skalian marilah kte same2 bdoa spya kte diberkati..amin..
Back to top Go down
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty18th March 2008, 6:22 pm

SATU HARI SAHAJA LAGI !!!!!


TIT TIT !! ... TIT TIT !! ... " Congratulation! You Qualify For Bonus : 1st Insentif SPS 1 RM2.00 TQ
Back to top Go down
halimkjg

halimkjg

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty18th March 2008, 9:56 pm

WOW!! RM2.00 masyukkkkkkk!!!!!!
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty18th March 2008, 11:54 pm

degaOne wrote:
SATU HARI SAHAJA LAGI !!!!!


TIT TIT !! ... TIT TIT !! ... " Congratulation! You Qualify For Bonus : 1st Insentif SPS 1 RM2.00 TQ

biar betul degaOne... keke... what time agak nya depa sms sps1 tu...
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty18th March 2008, 11:56 pm

wawa_3597 wrote:
study Menghitung hari!!!! esok 19hb dan lusa 20hb jangan lupa menyambut maulidur rasul ditambah lagi dalam hari yg penuh keberkatan kita dapat bonus sps1 yg pertama...... harapnya dapatlah besar c kit!!! alhamdullillah... Amin.
wawa sambut maulidur kat mana? lepeh ni leh la lanja den... slam persahabatan den hulur kan..
Back to top Go down
buskers

buskers

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty19th March 2008, 6:17 am

Sempena dengan menyambut kelahiran nabi, aku harap berita gembira dari gh2u juga akan menjadi kenyataan...
Back to top Go down
degaOne

degaOne

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 41
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty19th March 2008, 8:19 am

buskers wrote:
Sempena dengan menyambut kelahiran nabi, aku harap berita gembira dari gh2u juga akan menjadi kenyataan...

Aamiiin!!!
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 6:50 pm

degaOne wrote:
buskers wrote:
Sempena dengan menyambut kelahiran nabi, aku harap berita gembira dari gh2u juga akan menjadi kenyataan...

Aamiiin!!!


aminn...................syukur Very Happy
Back to top Go down
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 6:51 pm

lann_A_to_Z wrote:
halimkjg wrote:
Admin wrote:
Buat masa ni tak dapat nak tanya dan bincang pada CEO sebab beliau tidak sihat... Sekarang ni pun ada kat Hospital Sg. Buloh.

la pulak..sakit ape ye ceo kita tu? pada kawan2 yg dekat2 sana pergilah lawat ceo ye,sian ceo...sakit dah dia,dekat2 paydayni sampai demam2 plak... kirim salam pada yang pi jengok..

PEMBETULAN :-

CEO berada di Putra Medical Centre, Bukit Rahman Putra, Sg Buloh. Wad 5. Kalo ada masa jenguk2 la. dah lama gak dia x sihat, cuma x bgtau je ..... saya dah jenguk, so far so good. Doakan dia cepat sembuh dan kembali berjuang dlm dunia perniagaan.

Lann A to Z


ooo.....Abg lan, nnti klu g ziarah lg, kim salam kat ceo ek.... Very Happy
Back to top Go down
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 7:32 pm

puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
buskers wrote:
Sempena dengan menyambut kelahiran nabi, aku harap berita gembira dari gh2u juga akan menjadi kenyataan...

Aamiiin!!!


aminn...................syukur Very Happy

hari ni dah 21 mac... tell me siapa siapa yang dah dapat? naper senyap saja ni...
Back to top Go down
jibek



Posts : 9
Join date : 2008-03-12
Age : 49
Location : land below the wind

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 7:41 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
buskers wrote:
Sempena dengan menyambut kelahiran nabi, aku harap berita gembira dari gh2u juga akan menjadi kenyataan...

Aamiiin!!!


aminn...................syukur Very Happy

hari ni dah 21 mac... tell me siapa siapa yang dah dapat? naper senyap saja ni...


aku dah cek akaun kat maybank2u, x dak lagi pun ....., mana janji2 mu gh2u......
Back to top Go down
http://www.21quest.com/ref;zulkifligroup
Ofill3

Ofill3

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 9:54 pm

jibek wrote:
Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
buskers wrote:
Sempena dengan menyambut kelahiran nabi, aku harap berita gembira dari gh2u juga akan menjadi kenyataan...

Aamiiin!!!


aminn...................syukur Very Happy

hari ni dah 21 mac... tell me siapa siapa yang dah dapat? naper senyap saja ni...


aku dah cek akaun kat maybank2u, x dak lagi pun ....., mana janji2 mu gh2u......
jibek den dapat sms... check after 6:00 petang ni, kalau da apa pa petanyaan hubungi ariffin dan lan...
Back to top Go down
halimkjg

halimkjg

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 9:57 pm

jibek wrote:
Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
buskers wrote:
Sempena dengan menyambut kelahiran nabi, aku harap berita gembira dari gh2u juga akan menjadi kenyataan...

Aamiiin!!!


aminn...................syukur Very Happy

hari ni dah 21 mac... tell me siapa siapa yang dah dapat? naper senyap saja ni...


aku dah cek akaun kat maybank2u, x dak lagi pun ....., mana janji2 mu gh2u......

sabau le brader...first come first serv la... bounce
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Bawak Bersabar...   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 10:04 pm

Pihak syarikat telahpun masukkan wang insentif ke Maybank untuk pembayaran insentif... Pihak bank akan mengagihkan wang insentif tersebut kepada yang layak secara berperingkat bermula hari ni.. saya pun tak pasti sape yang dapat dulu dan sape yang dapat kemudian... mungkin pihak bank sort berdasarkan nama atau tarikh atau entah la... diorang tgh bz masukkan insentif tu so, xnak la tanya banyak sgt kat diorg!
Back to top Go down
https://mygh2u.forumotion.com
puteri_206

puteri_206

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty20th March 2008, 10:41 pm

alhamdulillah...........

ye la..........sabo la....tp pu3 peninla.......mcm mana plak dlm maybank duit jd byk cikit....klu diikutkan, tolak byr sps 2.......baru berbaki bape Question Rolling Eyes Rolling Eyes adakah insentif pu3 telah mendahului korang sume Rolling Eyes Twisted Evil
Back to top Go down
Sponsored content




Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   Insentif Perlombongan Bijih Besi - Page 8 Empty

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 8 of 16Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: